Sidevisninger i alt

tirsdag den 19. april 2011

Tante Sød forbereder de kreative påskekager....

Dagen i dag skulle være brugt til vinduespudsning, vaske og støvsuge bilen, rydde op i loftsrummet ..... dagen i dag er indtil videre brugt på en tur til Specialkøbmanden i Rødovre for at købe absolut uundværligt udstyr til de to påskekager, jeg skal medbringe til årets påskefrokost, samt et spontant besøg hos en af veninderne, jeg vidste, der var hjemme i haven og holdt fri med sine to små børn .... så nu er jeg lige kommet hjem, og har meget mere lyst til at begynde at lave pynt til påskekagerne end til at pudse vinduer!!!!

Ferie i sådan et vejr her er på ingen måde opreklameret! Hvor heldig er man lige at have taget fri de her skønne dage? Stakkels ens kolleger, der ikke var så smarte :-) Det har været skønt at sidde i Ullas have et par timer med hele krydderen oppe i solen. Så årets første lille forbrænding har allerede plantet sig i fjæset på mig - og jeg har endda en tid til ansigtsbehandling imorgen - uha, ikke godt!

Nå, men her ser du lige de kloge investeringer jeg har gjort hos Specialkøbmanden ... dét der med at lave kager er altså en dyr hobby, vil jeg godt lige advare om!!

Her er 2 små pakker fondant (indtil nu har jeg selv fremstillet mig eget, men det er altså et stort arbejde), et sæt nye pensler (til at sætte pynt fast med), en dåse Easy Bake (i stedet for at smøre forme, så det nemt slipper), en lille skærer til at forme i fri hånd, en udstikker med en påskehare, et sæt med 2 crimpere (til at lave en fin kant foroven på kagerne), en lys gul farve, et sæt prægere til fondant, så det kan ligne træ eller mursten!!! Ja, det var så lige 500 kr......men det er jo voksen-legetøj (ja, ja, ro på!), og det er sundt for voksne at lege ....

                                    
Her er de 6 forskellige farver fondant jeg fremstillede i nat ..... det bliver lavet af skumfiduser, som smeltes og æltes med flormelis og indfarves .... jeg sir' jer, det klistrer!!!!! Og det tog mig 2 timer at lave de her farver.....


Ælle bælle - vinduespudsning eller ud og prøve det nye legetøj?????

Høj sol over alle mænd og damer! Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Det er vist ikke svært at vælge..
  Husk at man ikke kan pudse vinduer i solskin, bare lige så du ved det..

  SvarSlet
 2. Perfekt argument - tak Mette:-) Jeg har nemlig heller ikke gjort det. Men fået fremstillet 8 påskeharer og en halv tallerken blomster med sølvkugle i midten:-) Og mangler lige en helt lyserød og en sart lysegul farve, så jeg må igang med at lave mere fondant!!!!
  God aften til dig
  KH Marianne

  SvarSlet
 3. he he ja det ER en dyr hobby.. jeg plejer at lave mmf i røremaskinen, det går som en leg :)
  fiin blog du har.. du er selvfølgelig velkommen til at kigge ind hos mig..
  Lene fra leneskage-design

  SvarSlet
 4. Hej Lene - dejligt med en hilsen her, tak for det. Du kan tro, jeg har fundet din supergode blog, og kigger forbi næsten dagligt - du er superdygtig!
  Er spændt på at se om du skal lave påskekage?
  Mange hilsner Marianne

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...