Sidevisninger i alt

fredag den 20. maj 2011

En smuk konfirmand

I dag har været sådan en dejlig dag - Julie blev konfirmeret, og der blev holdt en fin fest for hende, hvor jeg har været så heldig at være inviteret.

Se hende lige - er der noget smukkere end sådan en ung pige på hendes første store dag? Fuld af forventninger til dagen og til hele livet - som den prinsesse hun er.

Kære Julie - må livet behandle dig godt. Med din evne for glæde, sjov og spas har du de bedste forudsætninger for en lang,  lys og lykkelig fremtid. Må du lytte til dit hjerte, og gå den vej, der er din uanset hvad verden måtte mene om dine valg.

Bliv ved med at elske dig selv, og smile til verden som lige her - jeg glæder mig sådan til at følge dig de næste mange år. Du og jeg har en slags bånd - vi forstår hinanden, tror jeg:-) Tak for idag smukke pige.

Hmmmm - sådan ser man så selv ud når man snart er 50 og på vej hjem fra konfirmation! Mange, mange år efter man selv blev konfirmeret! OG med pænt røde øjne, selv om man ikke har drukket!!!
Tak for St. Bededag:-) Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Hun er da en virkelig køn pige. Stort tillykke med dagen:-) Kh Christina

    SvarSlet
  2. Mange tak:-) Og tusind tak for hilsen. Jeg mener ikke at have set dig her før, så det er rigtig dejligt med en hilsen.
    Rigtig god weekend
    Marianne

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...