Sidevisninger i alt

fredag den 6. maj 2011

Sommerlagkage til kollegerne

I dag skulle vi holde personalemøde i min lille afdeling - de øvrige kolleger fra Roskilde skulle også være med. Vi ses ikke så tit, så det er dejligt at mødes, og vi skiftes til at kræse lidt om hinanden. Denne gang følte jeg et hyggeligt forventningspres om at jeg stillede med noget hjemmebag - flere kolleger mente, at de nu havde hørt så meget om mine kager, at det var på tide, de smagte noget af det. Det kunne man nok gi' dem ret i - og da jeg elsker at bage, er det jo kun herligt at have nogen at afsætte sagerne til og forsøge at blive dygtigere til at lave tingene.

Udover en dobbeltportion af  "min mors brownie" blev det til denne lagkage, som gerne måtte se lidt sommerlig ud på sådan en skøn solskinsfredag, og hvor der er lagt op til sommer, sommer, sommer over hele linien i hele weekenden. Det er SÅ DEJLIGT!

Kagen bestod af 2 hjemmebagte chokoladebunde og en vanillebund i midten. Det ene lag fyld var et godt lag tobleronecreme, og det andet lag fyld bestod af friske jordbær i skiver, et tykt lag jordbærmousse med finthakket chokolade blandet i. Og så selvfølgelig pynt af glasur, flere jordbær og frysetørrede hindbær som drys.
Den blev næsten spist op, og synet af den lille rest var ikke rigtigt værd at fotografere, så I får ikke dens indre at se. Der blev spist godt af både brownier og jordbærkagen, og en enkelt havde fået så meget sukkerchok at hun påstod, hun ikke ville spise de rester, hun fik med hjem til sin mand.

Tilbage er bare at ønske at I vil NYDE jeres fredag aften og livet i det hele taget. Må solen skinne på jer alle.
Print denne artikel

3 kommentarer:

 1. Jeg har kigget lidt med på sidelinjen så nu vil jeg lige tage mig sammen og kommentere:

  Uhm hvor ser det godt ud! Dig ville jeg godt nok gerne have som kollega :p

  SvarSlet
 2. Ihh, det er så dejligt med en kommentar fra en ny læser. Tusind tak fordi du tog dig tid til det. Rigtig god weekend - sender dig lidt jordbærkage i tankerne:-)KH Marianne

  SvarSlet
 3. wauuuuuuuuuuu for en lagkage, den ville jeg godt smage :)

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...