Hjælper det, at jeg siger, at jeg selv har fremstillet glasskålen det ligger i? Får jeg lidt point for det, hva'? Den passer i hvert fald perfekt i farven til det skriggrønne salt. Som ligner græsplæne, og som jeg også synes dufter som nyslået græsplæne .... det gør mig lidt skeptisk. Smager nyslået græsplæne godt oven på tomatmadder? Det må stå sin prøve ...
Jeg brugte Klidmoster's anvisning (tak:-)) - det var jo nemt nok. Og alligevel lidt besværligt. Mit røg i hvert fald ind og ud af ovnen nogle gange, fordi jeg ikke kunne finde ud af, om det var tørt nok. Lå på bagepladen i nat og tørrede, men fik så alligevel en tur mere i ovnen her til morgen. Og også flere ture i blenderen..... nå, men nu er det fint.
Der er også pakket et lille glas til min kollega, som plukkede ramsløg til mig, og et lille bæger til underboen, fordi hun har foræret mig sit hjemmelavede sesamsalt for nylig. Det man sender ud, kommer tilbage, Sådan er det bare. Selv om det har en anden form og en anden farve, så er det sådan livet fungerer:-)
Print denne artikel
Wow, det har da bare den vildeste grønne farve. Glasskålen også skøn :-)
SvarSletMit salt var altså også ude og inde af mange omgange. Jeg er spændt på hvad du siger til smagen.
Beroliger mig at du også måtte hive dit ind og ud flere gange. LOL. Ja, den er ret vild den farve.... jeg har stadig til gode at smage det, da jeg har været at spise i aften:)
SvarSletKH M
Jeg synes det lugter lidt a la det der skumle hvidløgssalt, man brugte sparsomt i jylland i først halvfemserne. Men SMAGEN!! Ååååh, har i dag væltet sådan en salt over lune kartofler med SMØR! Så findes der pludselig en gud!
SvarSletFrk Skjold - jeg nåede at læse din kommentar sent i aftes lige inden jeg skulle sove - så jeg sad i bilen imorgen og fik vildt lyst til nye kartofler med SMØR og grønt salt! Så jeg må hjem og arbejde med min tro på GUD! SS
SvarSlet