Sidevisninger i alt

onsdag den 13. juni 2012

Fru Magasin

Gamle hæderkronede Fru Magasin med den noble adresse på Kgs Nytorv er en af de første ting, jeg husker, da jeg som ung flyttede til København i slutningen af 80-erne:-) Og trods rynker og lidt gammeldags optræden holder hun stadig. Og Magasin-pigerne er meget sødere og ikke nær så snobbede som dengang. Jeg trængte til et strejf af indre by, så afsted med metro til et par timers tøsehygge.


Hvad der først og fremmest trak mig derind, var en uudholdelig trang til en orange læbestift. Hvem kan gå gennem sommeren uden en orange læbestift i år? Ikke mig - og så matcher den de orange negle, som er et musthave lige nu ...jeg måtte osse lige ha' en frisk af min Rose Envy. Som altid i yndlingsmærket for læbestifter.


Jeg havde så osse et kuponkøb på 2 stk smørrebrød + en drikkevare til 80 kr (istedet for normalt 110 kr)  - den kunne passende bli' fyret af på sådan en dejlig dag ...


Flotte stykker, hvor der ikke er sparet på noget, og lagt på tykke skiver rugbrød med mange kerner. Jubii at være fri for det kedelige rugbrød, man altid fik før i tiden. Fisken var tyk og smagte herligt, og det samme med roastbeefen. Dog var begge stykker alt for kolde - det trækker meget ned i smag og oplevelse, synes jeg.


I Mad & Vin var der et rigtig godt tilbud på Magasins egne marmelader - 4 glas økologisk frit valg til bare 50 kr. Det er under ½ pris. Du kan stadig sagtens nå det .... så er her til lang tid.


Ups, den her røg med hjem - har læst om dem flere steder hos jer andre, så nu måtte jeg også prøve. En kanelsnurre fra Meyers Deli - herlig sag uden dog at skabe afhængighed hos mig:-) Meyers Deli er i øvrigt lige blevet helt renoveret i underetagen, og han har overtaget hele bageriet i stedet for Van Hauen. Også et besøg værd tror jeg ...


Fik også en gratis magasin med masser af nyheder og info for foodier - bl.a omtale af hans nyeste spisested Namnam på Vesterbro - det må også på ønskelisten. Du kan hente dit eget eksemplar i Magasin.


Inde i bladet er der bl.a. opskrift på de her jordbærtærter .... jeg er lige blevet inviteret til middag på lørdag, og tilbød at medbringe desserten. Måske det ku' bli' de her? Print denne artikel

7 kommentarer:

 1. hahahaha uden afhængighed... bare vent, den fanger dig en anden gang :-)
  det lyder som en dejlig dag,
  kh SS

  SvarSlet
 2. LOL LOL jeg griner højt af dig. Ja men det er altså sandt:-) sådan en lille bytur kan altid kvikke én lidt op:-)og man behøver faktisk ikke bruge ret mange penge for at blive opstemt af det:-) tanker og styrke i din retning kære sushi

  SvarSlet
 3. For min skyld må de godt blive ved med at pynte fisken med en rytter, hvis de også gav én en ordentlig citronbåd, hvor man kan holde på skallen og stikken gaflen i kødet, i stedet for at sidde og klemme med kniv og gaffel på den lille skive og må dyppe rugbrødet i saften. It ain't right.

  SvarSlet
  Svar
  1. det har du ærlig talt helt ret i - jeg blev helt snasket på den ene hånd og brugte nærmest hele servietten bare til det! Vi må protestere!

   Slet
 4. Jeg kommer snart til København og en tur i Magasin er lige hvad jeg har lyst til. Et par stk smørrebrød og en kop kaffe er også på ønskelisten. Glæder mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så ønsker jeg dig rigtig god tur til staden - og Magasin og lidt smørrebrød er bare en udødelig klassiker. Ikke for tit - men lige en sjælden gang:-)

   Slet
 5. Min protest er, at jeg ikke har købt det i flere år! - Det tror pokker, du blev snasket til, hvis du brugte fingrene. Citronskiven er ALTID trykket godt og grundigt ned i remouladen. Engang var det mit yndlingssmørrebrød på restaurant. Det er det stadig, men kun hjemme hos mig selv, for her er fisken stegt i økosmør; der er masser af god salat, store citronbåde og agurkeskiver på et fad, og remouladen er i en skål. Så her er der ingen skylleskåle på bordet - kun mineralvand og julesnaps!
  Elsebeth

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...