Sidevisninger i alt

mandag den 25. juni 2012

Svampetoast med rød salat

Her var trang til et vegetarisk aftensmåltid. Et simpelt ét. Men et rigtig godt ét:-) På en stor skive af det gode hjemmebagte kernebrød blev lagt æg og svampe i skøn forening, og dertil den legendariske  salatblanding af vandmelon, tomat osv. Her var i hvert fald sommer indendøre!


Middag bare for mig i dag:-)


Rist et godt stykke groft brød og svits en ½ bakke gode økologiske svampe (fra Aarstiderne) godt, så de er klar. Pisk 2 æg sammen blot med salt og friskkværnet peber og steg forsigtigt på samme pande i lidt smør. Læg herlighederne oven på brødet og garner med frisk basilikum.


Find en bakke tomater, gerne i flere farver og skær ud i passende chuncks. Tilsæt tern af sød vandmelon og en bid af en god feta og nogle få tynde skiver af et rødløg og lidt hakket frisk mynte. Lav en vinaigrette af avocadoolie, revet citronskal, lidt dijonsennep, citronsaften, lidt flydende honning, salt og peber. Hæld dressingen over i sidste øjeblik, og bare sæt dig til bords alene med dig selv og kærlige tanker eller del med gode mennesker i din nærhed. Velbekomme sommer:-) Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Der reddede du lige min aftensmad!
    Jeg har alle ingrdienserne klar derhjemme, så nu skal jeg ikke spekulere mere på det.
    Hvor herligt.. :-)

    SvarSlet
  2. fedt nok - tak fordi du sir' det:-) Velbekomme

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...