Her var trang til et vegetarisk aftensmåltid. Et simpelt ét. Men et rigtig godt ét:-) På en stor skive af det gode hjemmebagte kernebrød blev lagt æg og svampe i skøn forening, og dertil den legendariske salatblanding af vandmelon, tomat osv. Her var i hvert fald sommer indendøre!
Middag bare for mig i dag:-)
Rist et godt stykke groft brød og svits en ½ bakke gode økologiske svampe (fra Aarstiderne) godt, så de er klar. Pisk 2 æg sammen blot med salt og friskkværnet peber og steg forsigtigt på samme pande i lidt smør. Læg herlighederne oven på brødet og garner med frisk basilikum.
Find en bakke tomater, gerne i flere farver og skær ud i passende chuncks. Tilsæt tern af sød vandmelon og en bid af en god feta og nogle få tynde skiver af et rødløg og lidt hakket frisk mynte. Lav en vinaigrette af avocadoolie, revet citronskal, lidt dijonsennep, citronsaften, lidt flydende honning, salt og peber. Hæld dressingen over i sidste øjeblik, og bare sæt dig til bords alene med dig selv og kærlige tanker eller del med gode mennesker i din nærhed. Velbekomme sommer:-)
Print denne artikel
Der reddede du lige min aftensmad!
SvarSletJeg har alle ingrdienserne klar derhjemme, så nu skal jeg ikke spekulere mere på det.
Hvor herligt.. :-)
fedt nok - tak fordi du sir' det:-) Velbekomme
SvarSlet