Sidevisninger i alt

fredag den 1. juni 2012

På årets første sommerdag ... fik man et Urtekram:-)

Kalenderen siger SOMMER:-) Og Tante Sød tror på det. Det skal nok komme igen. Hun gør sig klar til at modtage. Sol, varme, lange lyse nætter og hvad dertil hører.....

Indtil nu har dagen bragt på de her glæder:


Små cocktailtomater er tørret i ovnen med dryp af æblegastrik fra Meyers, øko rapsolie, flydende honning, finthakket skalotte- og hvidløg-og basilikum-og-mynte-blanding, salt og peber .... fordi det smager forrygende af SOMMER.


Små dåser kondenseret mælk er kogt til karamel .... det ku' også godt ligne SOMMER!


Begge dele er fyldt på små glas med bøllehatte og pakket ind, så de er klar til morgendagens gæstebud ... man glæder sig. Og håber at kunne være udendørs og mærke SOMMEREN..


Men det bedste af det hele - pakkeposten kom med virkeligt spændende nye krydderier fra Urtekram. Jubi, jeg er bare så glad for at få lov at teste og smage. Jeg vil jo så gerne det der ØKOLOGI, og så er det jo blot at kigge efter Urtekrams logo og kæmpe udvalg af produkter. På det sidste er jeg osse blevet vild med deres hudplejeserie med Nordisk Birk, og kan ikke undvære bodywash'en til det daglige brusebad ...

Her er kartoffelkrydderi med smag fra sød paprika, chili, hvidløg og rosmarin.... jeg ved godt, hvad jeg skal lave til aften nu:-)

Og ellers et mix til rodfrugter med ramsløg, timian og citron. Og et spændende cajun-mix .... hvad mon det skal bruges til?


For slet ikke at tale om islands tangsalt ... som jeg slet ikke kunne vente med at åbne. Se bare de skønne grønne farver .... glæder mig til at overraske mine gæster med at sætte det her på bordet.

I fuld forventning om smagsfulde oplevelser ønsker jeg jer en dejlig weekend. Print denne artikel

10 kommentarer:

 1. Ørum, hvor ser det spændende ud. Hvor mon det kan købes henne?

  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina - dejligt du osse synes de ser gode ud. Hvis man er rigtig heldig har Netto ret ofte Urtekram varer på spot-tilbud. Og nu ved jeg jo ikke hvor du bor - men ellers har min lokale SuperBrugs på Finsensvej på Frederiksberg et virkeligt stort udvalg af Urtekram varer og der tror jeg bestemt de er på hylderne. Pøj med det og tak for hilsen

   Slet
 2. Et godt kram skal man heller ikke kimse af - god fredag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej vel - et spicy kram endda:-) Dejlig fredag til dig osse

   Slet
 3. GLÆD dig til krydderierne. Især den med kartoffel er jeg allerede storforbruger af! God weekend til dig Marianne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig nemlig lige nøjagtigt:-) Og skægt nok står der ovnkartofler med den røde krydderiblanding på menuen:-) Tak, Marian og håber du finder dig godt tilrette i det svenske

   Slet
 4. Kære Marianne.

  Hvor er det skønt at se vores krydderier her på din blog - jeg selv er storfan af den til rodfrugter pt. Også dejligt at høre, du endda tager os med i bad :)

  Mange hilsner,
  Sanne Lindhardt
  Urtekram Int. A/S

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sanne - Særligt tusind tak for DIN hilsen. Det er da virkelig hyggeligt at du kigger forbi og vide I læser lidt med rundt i den efterhånden store blogverden. Jeg er meget glad for at prøve netop jeres produkter, fordi økologien bare er min helt store kæphest, og fordi jeg i forvejen kun har gode erfaringer med jeres ting. Jepp, er ret vild med den shower gel.
   Mange tak for hilsen
   KH Marianne

   Slet
 5. Tangsaltet er godt til fiskeretter - just saying :-)

  Elsker blogoverskriften!

  SvarSlet
  Svar
  1. åh tak med overskriften:-) ja, har selv tænkt at fisk og den der tangsalt ville gå godt sammen. God weekend Piske

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...