Sidevisninger i alt

torsdag den 31. maj 2012

Sandwich m/kylling, asparges og radise

Beholdningerne bød på hjemmebagt toastbrød og kyllingekød fra 2 stegte lår - dét kombineret med et dyk i grøntsagsskuffen blev til de her lækre og mættende sandwich til frokost. Kopiér de her eller mix ud fra dit eget lager:-) Kun fantasien sætter grænser, og de fleste både store og små kan li' en god sandwich.


Jeg havde:

4 skiver rugtoast
Kødet fra 2 kyllingelår
6-8 radiser
5-6 grønne asparges
1 bakke øko karse
Hellmann's mayo - ca 2 spsk
fintrevet citronskal fra ½ øko citron + saften
salt, peber

Skær kylligekød og grøntsager i små bidder og saml det lige akkurat med mayo. Smag til med citronskal, saft, salt og frisk kværnet peber. Fordel fyldt på 2 brødskiver og pres de andre to godt ned på. Læg evt i film i køleskab en times tid - det blir' de kun bedre af. Skær hver sandwich i to trekanter, og pres kanten ned i klippet karse, som gir' en dejlig bitterhed.


Uhhmm, sådan én ku' jeg da godt ha' brugt i dag osse ....velbekomme og dejlig torsdag til jer alle Print denne artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...