Sidevisninger i alt

fredag den 25. maj 2012

Anmeldelse: Carlsberg's Haven

I en lille have på Pile Allé .... hedder en linie i en gammel sang vist nok. Og ja, de særdeles kendte Små Haver på Frederiksberg er bestemt en fast del af mit sommerprogram. Men på Pile Allé lige i svinget op mod Søndermarken kan man dreje ned til Carlsbergs gamle fabriksområde. Først kører man gennem den mastodontiske og smukke Elefantport og så på toppede brosten lidt længere ned ad gaden - og her støder man på Haven, som er Carlsbergs traktørsted, der oser af afslappet sommerstemning og danskhed, når den er bedst.


Hvidmalet hegn, og borde under gamle grønne træer - man kan både finde en solplet og et sted i behagelig skygge. Menukortet et meget enkelt - store klassiske stykker smørrebrød til 39 kr stykket eller 3 stk. for 109 kr. Det er billigt. Og jeg havde oven i købet et Spot Deal, hvor vi kunne vælge 4 stk, som jeg havde betalt bare 100 kr for - inkl. kaffen:-)
Jeg bød min søde kusine (jeg skriver det, fordi jeg tror hun læser med, men det er hun altså thi hi!) på frokosten som en del af hendes forsinkede fødselsdagsgave, og vi havde nogle hyggelige timer i god stemning, som den ualmindeligt søde unge kvindelige tjener var med til at sørge for.


Jeg valgte et stk. med æg, rejer og mayo. Alt bliver serveret på hele stykker rugbrød, så det er nogle gedigent store stykker. Ikke noget luksus på nogen måde, men velsmagende og frisksmurt med kraftig dild og citron.

Og selvfølgelig kan man få alle Carlsberg alm øl og en hær af spændende specialøl - desværre er jeg ikke selv øldrikker.

Sådan en går man aldrig galt af ...


Det andet stk var en stor kartoffelmad - gode faste kartofler med masser af mayo. Pyntet med rå løg og et meget lille stk bacon. Jeg ku' godt ha'brugt mere løg og purløg i hvert fald. Men det smagte helt som forventet, og det er sjældent jeg husker at få mig en kartoffelmad, og det sku' man faktisk lige ta' og huske ....

Min kusine valgte en fiskefilet med remoulade, som hun også var rigtigt godt tilfreds med.
Vi sluttede med kaffe og dagens kage - som var et ret lille stykke chokoladekage. Det var til gengæld virkelig virkelig ringe - tydeligvis fra frost, og det kom helt varmt direkte fra en mikroovn, og var så hårdt i den ene side, at jeg ikke kunne skære det over! Så kage skal man ikke gå efter lige der - men skidt pyt, det var billigt og ødelægger ikke min lyst til at komme tilbage en anden god gang.

Haven har underligt nok ikke en hjemmeside, men find dem på Facebook evt. Jeg havde også svært ved at komme igennem pr tlf, så jeg bestilte bord via facebook. Men som sagt var betjeningen meget sød og afslappet.


Området oser af god stemning - se bare den her hyggelige gade, hvor jeg var heldig at kunne parkere lige som den første til venstre:-) Husene længere oppe har små haver foran, og der var liv og leben i byens rum, og jeg spottede adskillige kendisser:-) Helt igennem en dejlig eftermiddag, og et frokoststed hvor jeg snildt kan komme igen, når jeg vil hygge for små penge. Print denne artikel

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. ja, det er et hyggeligt sted:-) Men nu skal du jo FLYTTE!

   Slet
 2. Hej Tante sød

  Du skulle måske slå din vej forbi Tingstedets Smørrebrød

  DE laver altså virkelig lækkert smørrebrød, og deres STORE luksus madder er virkelig virkelig lækre og så koster de kun 45 kr.

  Du finder Tingstedets smørrebrød på valby langgade 68
  og du kan se deres menukort på http://www.tingstedets.dk

  Jeg skriver det ikke så meget fordi du skal anmelde dem, men mere som anbefaling til hvis du virkelig gerne vil have godt smørrebrød en dag

  Ellers virkelig god blog du har
  kh
  torben

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...