Sidevisninger i alt

onsdag den 30. maj 2012

Spinatsuppe og toast m/rejer og peberrod

Sommer i kalenderen skal ikke forhindre mig i at lave suppe til mig selv! Som I ved, er jeg vild med suppe og denne er let, smuk og sund.


Inspireret af en opskrift i Spis Bedre/6 blev min til sådan her:

1 pose frisk spinat 250 gram
1 stor fennikel
3 fed hvidløg
4-5 dl hjemmelavet kyllingefond (brug terning, hvis du ikke har det)
1 dl fløde
1 spsk olie til stegning
Salt. friskkværnet peber

Skær fennikel og hvidløg i tern og svits det 3-4 minutter i lidt olie. Tilsæt fond og den friske spinat, og kør godt med en stavblender til suppen har fået en jævn konsistens. Juster evt med mere fond og tilsæt fløde, salt og peber. Smag til - evt. nogle dråber citron, hvis du synes.

Rejetoast:
Toast efter behag
Rejer - så mange du synes
Frisk peberrod, ½ øko citron
Salt, peber

En skive af mit hjemmebagte sandwichbrød ristes. Optøede rejer blandes med en skefuld mayo, så det lige akkurat kan samles. Smag til med rigeligt friskrevet peberrod, lidt citronsaft, revet skal fra ½ øko citron, salt og peber. Server til den varme suppe, som blir' en genganger her i huset.... Print denne artikel

4 kommentarer:

  1. Har aldrig smagt spinatsuppe, men det ser skisme lækkert ud, så nu ved jeg da hvor jeg kan finde opskriften, hvis trangen skulle komme over mig en dag :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. jaaaa, lav den en dag, hvor du er under voksenopsyn:-) Den er lidt for voksne tror jeg thi hi

      Slet
  2. Smuk servering - den er hermed noteret, så jeg forhåbentlig husker at prøve den en dag :-)

    SvarSlet
  3. tak Piske - måske en dag, hvor du er alene hjemme?
    sov godt til os to natteravne!!!

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...