Sidevisninger i alt

søndag den 24. juni 2012

Midsommer?? Jeg spør bare ...

I silende regn er jeg lige kommet tilbage til byen efter at ha' været en tur på landet hos verdens bedste, sjoveste og mest gæstfri bonusfamilie i Svinø. Sikke heldigt at vi fik en dejlig Skt Hans aften og kunne gennemføre både bålet, midsommervisen og endda et ekstra vers, som morfar havde forfattet i dagens anledning.


Da var da en vældig fin heks, vi fik banket ned dér:-) Sikke et fint bål på marken lige bag ved huset..og selvfølgelig var det blevet flyttet dagen før, så pindsvin, mus og harer ikke havde taget bolig i det.


Man kan næsten ikke se ham, men morfar er i gang med at holde båltalen og fortælle om hekse og et par gode vittigheder. Vores heks var i klædt lange bukser, så i år var det altså en mande-heks!Der er noget særligt stemningsfyldt over at stå med venner og familie og synge midsommervisen ..


I laden var der dækket op med kulørte lamper og sammenskudsbuffet ..


Og alle ungerne havde været ude og plukke markblomster ....... ha' en dejlig søndag indendøre! Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke, hvad der er med det vejr. I dag savnede jeg mine vanter, men der var også kun 12 grader, da jeg var udenfor i silende regnvejr - ARGH! Der bør være et minimumskrav på 18 grader i juni, juli og august!

  SvarSlet
  Svar
  1. HØRT med 18 gr som et KRAV! VI BEFALER HERMED! Det er bare for meget det her ....thi hi vanter:-)

   Slet
 2. Ser hyggeligt ud trods det kolde vejr. Godt I huskede at flytte bålet. Var ikke klar over at det var blevet sommer ?? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja hyggeligt gjorde vi det selv:-) Jamen hvad sker der i dag med den regn!!!!!! Ej, det gider vi altså ikke! Håber ikke du skal være hjemløs efter den 1.7 hvis det regner sådan her:-)

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...