Sidevisninger i alt

fredag den 8. juni 2012

Let og læskende ananas...og en feminin fuldmåne

Nogen havde skubbet mig ind i det lækkersultne hjørne for lidt siden .... jeg prøvede at undvige, men opgav kampen! Og overgav mig! Overgivelse er godt, når det er af de rigtige grunde. Og sådan en kølig ananas med mynte føles som en helt rigtig grund ..


Du flækker blot en ananas på den lange led og lar' toppen være med .... skærer indmaden ud i passende bidder og vender det rundt med lidt myntesukker .... ahh, de to ting har naturen skabt til hinanden ..


Rib din mynteplante, tag en anelse sukker så man kan blende det fint .... man behøver jo ikke sukker på en ananas ellers altså ... men her skal det lige som smelte sammen og danne ekstra juice ..


Simpelt - og derfor så genialt! I like


Har du osse lagt mærke til fuldmånen nogle nætter i træk? Ja, her ser man godt nok min blitz mere end månen, men den har ellers været stor og lysende i virkeligheden. Jeg sad på sengekanten og trak gardinet helt op, så månen kunne lyse ind på os kl ca. 3.

Olivia var også tiltrukket af den ... sad længe i vindueskarmen, og jeg er sikker på hun osse mærker dens magi. Jeg lar' mig bade i den, trækker det klare hvide lys ind, og lar det fylde mig op. I hjertet og i hele kroppen og sjælen. Fuldmånen er fyldt med feminin energi, og det er vores univers ved at blive fyldt mere og mere op af ... det kulminerer den 21.12.2012, hvor det bliver allerstærkest, og det er godt at forbinde sig med fuldmånen nu for at vænne sig til de stærke vibrationer. Vi står på tærsklen til et nyt paragdime, som varer fra nu og de næste 20 år. Det er en fantastisk tid, og vi er så heldige at være på jorden netop nu:-)

Gad vide, om der er nogle af jer læsere, der har lyst til at jeg skriver mere om min spirituelle side og tanker? Indtil nu har jeg mest holdt det for mig selv, men måske jeg sku' dele lidt her osse? Print denne artikel

1 kommentar:

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...