Sidevisninger i alt

lørdag den 12. juli 2014

Der er vist gået ferie i den!

Jeg har stort set overgivet mig til tiltrængt ferietid, som skal tilbringes på min solskinsø. Det ville være dumt at rejse netop nu, hvor alle andre betaler i dyre domme for at være på Samsø, så jeg glæder mig til selv at være turist her, og få set noget af alt det, jeg ikke har opdaget endnu :-)

Imorgen kommer her feriegæster, som skal hygge og nyde det hele uge 29, hvor der traditionen tro er Samsø Festival. Oven i købet 25 års jubilæum i år:-) Så ferie indtil imorgen betyder hovedrengøring, projekter i haven, istandsætte et par gamle møbler, lege med min nye ismaskine (den skal du nok høre mere om senere), være meget sent oppe og sove meget længe:-)


Min nye solterasse er blevet færdig, og den er allerede taget i brug og helt som jeg havde håbet på. Hegnet er for lille, jeg må ha' købt et mere og så skal det males sort, så det passer hertil. Der skal sås græs rundt om fliserne og så kalder pladsen på masser af blomsterkrukker!

Det ene tar' det andet med sig!


Fra den anden side og inden hegnet kom op .... jeg kan godt lide de runde former, der bryder med det firkantede hus:-)Bålstedet er også blevet helt færdigt siden sidst - det skulle lige godkendes af misserne!


Hver morgen ser bedet med valmuerne forskelligt ud - i dag ser de sådan her ud, og det er bare så skønt med hjemmelavede blomster:-) Jeg tror min have kommer til at udvikle sig meget de næste par år.

Ønsker osse dig en skøn sommerferie - måske vi ses on and off her:-)n Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Hvad med at vente med den sorte maling til næste år. Sort slår hårdt ude i naturen, og det kan ikke gøres tilbage. Det ser rigtig flot (og naturligt) ud, som det står nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, jeg når det nok heller ikke i år, så det er fint at se tiden an:-)

   Slet
 2. Kære Tante Sød
  Hvor ser det godt ud det du har fået lavet, dog kan jeg godt forstå du lige skal have 1 ekstra hegn eller 2, det er godt at kunne ligge og nyde livetuden nogen "kan glo"
  Søde valmuer du har.

  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig ferie på øen, der er sikkert meget at opleve. Men husk nu at slappe af,
  mange hilsner jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie - mange tak for din søde hilsen (uha, jeg skylder dig stadig den strikke opskrift - lige pludselig kommer den til dig!). Du kan tro, jeg har slappet af den sidste uges tid med feriegæst i huset. Dog har vi fået malet verandaen og et par gamle møbler:-) Også rigtig god sommerweekend til dig, her er godt nok varmt i dag! KH Marianne

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...