Sidevisninger i alt

søndag den 14. august 2011

Signes fødselsdag

Jeg har lovet at vende tilbage med respons på alle de fantastiske kommentarer jeg har fået fra jer på mit sidste indlæg om overvægt og fordomme. Det vil jeg stadig meget gerne - men dels holder jeg stadig ferie, og dels har jeg brugt nogle dage på at det skulle bundfælde sig både at skrive indlægget og dernæst at forholde mig til at det var et emne, der tydeligvis vakte stor genklang hos mange af jer af forskellige grunde. Alene af den grund kommer jeg helt sikkert til at vende tilbage til emnet, og alene det at "stå frem" og skrive om det har gjort en forskel for mig. Det føles bare godt, at turde tro på, man er god nok og værd at elske uanset, hvilke udviklingsveje og mønstre vi hver især har. Når tiden er inde kommer jeg meget mere tilbage på det:-)For at I ikke skal tro, jeg er gået helt i koma over det (smiler) får I lige et par billeder af en kage, jeg i går havde med til buffeten til Signes fødselsdagsfest. Det skønne menneske blev desværre syg for nogle måneder siden, og en kort overgang så det alvorligt ud og vi var alle forskrækkede. Nu hvor livet atter er på sit bedste for Signe og hendes skønne familie, ville hun fejre livet med en stor fødselsdagsfest for 96 mennesker! Fordi vi ikke har nogen tid at spilde, og fordi det er nu og her vi lever og skal nyde alt det smukke tilværelsen tilbyder os, hvis vi selv rækker ud efter det. Det var en fest fyldt med musik og livsglæde og det gjorde stort indtryk og gav stof til eftertanke.


Kagen var hjemmebagte chokoladebunde med et lag limemousse og et lag jordbærmousse, og så smurt op med ultimate chocolate frosting og overtrukket med en ny fondant, som jeg har købt i Holland, og som var superfin at arbejde med.


Signe elsker lilla, så det skulle der jo i hvert fald være på, og den lyserøde fordi Signe er et menneske, der hele tiden sender kærlighed ud til sine omgivelser ..... men ellers er den bare enkel og tøset:-)

Print denne artikel

3 kommentarer:

 1. Sikke en fin kage! Hvor er du bare kreativ. Har du selv lavet blomsterpynten også? Imponerende :)

  /G.

  SvarSlet
 2. Hej Gitte - tak - ja, blomsterpynten er også lavet af fondant, som jeg farver ind. Det er nu temmeligt, men kræver bare lidt udstyr
  KH Marianne

  SvarSlet
 3. hej :)
  Må jeg få opskriften til den kage? :))

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...