Sidevisninger i alt

tirsdag den 27. september 2011

Til julebal i nisseland ...

Så er de her - de første frække nisser er for alvor kommet til verden, og er klar til at flytte hjemmefra for at glæde børn og voksne ude i de små hjem:-) Jeg tror, jeg snart har lavet en million af de her! Ok, måske kun en 40-50 stykker, men det er da også at være pænt populær:-) Forrige jul havde jeg julemarked sammen med to veninder med andre krea-sager, og mine 30 nisser blev solgt på 2 timer. Så udover at være til salg, så har jeg også brugt dem som små børne- eller værtindegaver.


Den store nisse måler ca. 50 cm i højden, og den mindre ca. 43 cm, og koster henholdsvis175/200 kr. Jeg modtager bestillinger efter aftale - mail evt. til mig på tantesoed@gmail.com. Eller endnu bedre - lav dine egne. De er nemme, og man kan sagtens se film samtidig med at de opstår stille og roligt .... og det er nu du skal igang, hvis du skal nå at lave alle dem, som din familie og venner også gerne vil have .....

Jeg er ellers ikke sådan meget til nisser - men de her er sjove, rustikke, moderne og bare lækre i det tykke  uld. Kan både stå på et bord og på gulvet og vil passe ind i de flestes boligindretning. Jeg ved at flere også har brugt dem til at gemme den daglige kalendergave indeni .....

Er du også begyndt på juletingene eller er det kun mig, der for en gangs skyld er i god tid? Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. De er rigtig søde , og kan godt lide at de er i " rigtige " Jule farver !!!

  Uhh hvor jeg savner at lave nisser...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Årh hvor er de søde. Du har helt ret, de passer ind alle steder og er så fine rustikke. Hvor henne er det du er på julemarked ?

  SvarSlet
 3. Hehehe - jeg var lige ved at brokke mig højlydt, da jeg så den anden dag, at Bilka er begyndt at sælge julepynt - det må de altså gerne vente med til november :-)

  Men når det drejer sig om håndarbejde, så er det jo om at være i god tid, og de er i hvert fald søde, de nisser :-)

  SvarSlet
 4. Hej Marianne - jamen, du må da igang med de nisser, når du oven i købet hygger dig med at lave dem... glæder mig til at se hvordan dine ser ud:-)
  Hej Vibeke - tak for nisse-ros. Jeg har kun været på julemarked et par gange, det er ret hyggeligt. Men i år har jeg ikke kastet mig ud i at melde mig til noget. Ikke endnu da, og det er nok ved at være på høje tid, hvis man skal nå at komme med.
  Hej Piskeriset - jeg er altså helt enig med dig. Det tager altså noget af glæden ved julen væk at man skal se på julepynt i butikkerne fra nu af og så nærmest 3 måneder frem! Men ja, for juletosser (som mig?) er det jo fedt nok man kan få fat på materialer i det mindste ....
  Glad dag til jer alle tre

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...