Sidevisninger i alt

mandag den 9. januar 2012

Friske farver til køkkenet ....

Dagens program indeholdt en tur ind til centrum med metro, og da man kan komme direkte derfra til Frederiksberg Centeret, så kunne jeg ikke dy mig for et lille smut ind til Søstrene Greene:-)

På sådan en gråvejsdag hjælper det rigtig meget med lidt glade farver .......


Der var store småternede viskestykker til under 13 kr stykket, og selv om jeg sidst købte dyre viskestykker hos Isabella Smith synes jeg allerede de er lidt tyndslidte. Så nu prøver jeg de her billige, som ligner de andre rigtig meget. Og en pakke af det gode silkepapir, som er fint at pakke små gaver ind i. Lys i lange baner køber jeg ind løbende, så der altid er et godt lager på denne årstid. Jeg vil bare ha' tændte stearinlys hver eneste dag i mørket .... men hov, hvem har puttet den der lille pose økologiske vingummi ned i indkøbskurven?? Den vil Tante Sød da slet ikke kendes ved ....


Se lige den her lille fine smørskål med låg i glat træ - det er svært at se, hvor lille den er, men kan måske kun indeholde en 1/4 pakke smør vil jeg tro ..... det synes jeg faktisk er lækkert at sætte på bordet, når man bare er to, så resten af pakken holder sig bedre frisk og appetitlig i køleskabet.

Ønsker jer en hyggelig mørk aften:-) Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. nej hvor kom jeg lige i forårshumør. skønne skønne farver:)
    jeg tror da lige turen snart skal gå i søstrene grene
    hilsen camilla

    SvarSlet
  2. Hej Camilla - skønt hvis jeg ku bidrage til tanken om forår. Ja,nu er det til at se en ende på denne vinter, selv om jeg heldigvis synes den har været mild og helt ok indtil videre:-)

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...