Sidevisninger i alt

tirsdag den 17. januar 2012

Tra da da da .... den fedeste pude's finale

Opildnet af jeres heppekor har jeg tryllet puden færdig:-) Og jeg er bare SÅ TILFREDS MED DEN! Den er bare lige mig, klassisk og moderne på samme tid. Orange kontrast var det helt rigtige valg, og i al beskedenhed synes jeg den ligner en dyr designersag, som jeg ville være villig til at betale ret mange penge for:-) Normalt er jeg mere beskeden - men i dag tillader jeg mig at prale helt vildt.


Den passer perfekt til de sort/hvide puder fra Ferm Living, som jeg stadig er glad for .... men bryder det pæne og er lidt fræk og bamset ...


For nylig faldt jeg for den orange billige plasticlampe, som står i vindueskarmen og gir' et vildt hyggeligt lys, når her er mørkt. Nu er puden og lampen jo skabt til hinanden ....


Kanten er blot to rækker fastmaster - så enkelt. Og knappen har jeg selv lige lavet - fik den idé at tage noget af mit orange karteuld og filte "et stykke stof" med en nål, og derefter betrække en stor knap og så bare sy det filtede "stofstykke" fast bagpå knappen og trække den igennem hele puden, så der opstår den der puffede effekt.


Herk an du bedre se knappen måske ..... jeg er helt vild med looket altså:-) Og blir' da bare nødt til at hækle 1-2 puder mere over samme læst. Blot med forskelligt mønster på forstykket.... ahh, kan ikke vente med at købe garn og komme i gang med den næste.

PS: Her er garn for ca. 220 kr, og indmaden flåede jeg ud af en anden gammel udtjent pude, så den har ikke kostet mig noget. I butikkerne ville en tilsvarende kvalitet vel nemt koste 5-600 kr vil jeg mene ... men den har også taget mange timer at hækle, så man skal ikke regne på timeprisen.

Hvad syn's I om den? Er det kun mig, der er vild i varmen? Print denne artikel

20 kommentarer:

 1. Den er super flot og kunne nemt koste en formue i en smart vi-har-lige-det-du-står-og-mangler-butik ;o)
  Ser frem til at se de næste projekter også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Herlig butikstype, du der nævner - sådan en kender jeg godt ha ha:-) Tak for komplimenten

   Slet
 2. Den er da blevet skide hamrende flot ! - og synes du skal prale lige til du segner. Har man lavet noget man er stolt af skal man da prale. For hytten da :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt Fru Holst - vi to holder ski store praledag - jamen hvorfor ikke!

   Slet
 3. Hvor er den flot - elsker den pude! Har jo ventet spændt på at se resultatet :) Man skal generelt aldrig regne på timeprisen når det kommer til håndarbejde, kun på hvor mange glæder der er ved først at lave den også derefter nyde det flotte udseende og prale med hvad man har lavet (og pral endelig noget mere) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. herligt at vide du også har fulgt med - du har helt ret i det med ikke at regne timepriser, men huske at nyde processen og forhåbentlig også resultatet. Jeg har det nok mange gange med bare at ville skynde mig at gøre det færdigt istedet for at huske at nyde det undervejs:-)

   Slet
 4. Den er kanonflot - du har afgjort grund til at være stolt af den. og ja, man må godt prale !

  SvarSlet
 5. ja du er nok nødt til at forære den til mig <3 -nej pjat, men den er dælme så flot :) der er "noget" over at have lavet sit eget.. og du har da hæklet i et ret højt tempo..

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen hvis jeg kan få den proppet ned i en lille kuvert, så lover jeg at sende den:-) Ellers giver jeg gerne anvisninger til dens fætter hjem til dig ha ha

   Slet
 6. Uhhh den er bare lækker. Godt du valgte orange !! Jeg bliver da lidt hot på at hækle en pude selv :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak VIbeke - jamen hyggeligt har det nu også været at lave den. Her til aften har det så myldret med tanker om hvordan den næste skal se ud .... jeg har to en del mindre puder der kunne flås "skindet af". Og har i aften set for mig med en strikket i ret og med snoninger? Tror jeg også ku være fint ....der tænkes! OG PRALES thi hi

   Slet
 7. Og selvfølgelig skal du være pave stolt over det du har lavet :-))))

  SvarSlet
 8. Juhu.... nøj hvor er puden blevet super lækker, og den passer godt til din sofa, lampe og de andre puder. Meget lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey Sushi - ihh mange tak altså. Jeg lapper roserne i mig

   Slet
 9. Yes, den blev da bare for fedest (hedder det ikke det, når noget er vildt godt gået ?) Perfekt med den orange som kontrast. Når jeg lige er blevet færdig med min trøje, hopper jeg på puderne ;)Altså omkring år 2013 !

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ja det er vist noget af et projekt med din trøje, men den blir da helt vild fantastisk med alle de farver. Nu er det mig, der holder øje med dig:-)

   Slet
 10. Den er top top lækker. Sådan en fætter måtte i hvertfald gerne bo i vores sofa. Og jeg ville være lige så høj som dig hvis jeg havde kreeret den...:-)
  Kh V

  SvarSlet
  Svar
  1. taaak VIbeke, du er jo heldigvis selv rigtig kvik med håndarbejde, så du laver nemt noget til din sofa:-)

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...