Sidevisninger i alt

tirsdag den 23. oktober 2012

Nu skal jeg bare sove 2 gange mere:-)

Still alive:-)

Og nu bare to nætter mere her mellem de lidt for velkendte vægge. Torsdag kommer flyttefolkene og hjælper mig på vej mod nye oplevelser, og fredag ankommer jeg og mine søde hjælpere til solskinsøen Samsø. Og jeg glæder mig bare så inderligt. Kan ikke huske, hvornår jeg har glædet mig så meget til noget. Det er en god følelse stædigt at ha' fast i sin drøm og nu se den manifestere sig. Og samtidig er jeg lykkelig for at have job i København, så jeg udover venner har gode grunde til at komme jævnligt tilbage til gerningsstedet:-)

Det blir fantastisk at se mit hus igen - håndværkerne er nu færdige med at lægge helt nyt trægulv på hele 1. salen og maleren har ordnet lofterne. Så skal vi bare selv male vægge og pakke ud. Og finde gode steder til de nyindkøbte møbler. Ja, og de gamle møbler i sagens natur. Jeg glæder mig sådan til at bruge vinteren på at indrette et dejligt hjem for mig, misserne og en masse gæster. Og til foråret med egen have og så tæt på stranden. Og til at knytte nye bånd og spændende relationer. Jeg har mange planer!


I dag har jeg helt overraskende fået to meget rørende gaver faktisk. En flaske bobler fra den nye ejer og hendes to søde børn, hvor de ønsker mig held og lykke (her blir i hvert fald også sat lækkerier til både mor og børn, når jeg er helt ude). Desuden kom mine underboere op med brød, salt og en mønt, som skal bringe held og lykke og verdens sødeste kort som tak for godt naboskab, og løfte om at besøge mig til foråret. Det er da helt fantastisk, og den slags blir' man da vildt glad for.


Gamle Olivia er stadig en god springer, og kan sagtens hoppe fra bordet og over på den ene stak af flyttekasser. De gir' godt overblik!


Og kæmpestore Emil (10,3 kg!) har dyrlægen lige sat på kur, men han er også blevet glad for udsigten ved vinduet fra en flyttekasse. Og jeg tror han GLÆDER sig til at skulle på jagt i det fri....mon ikke han så taber sig forresten?

Jeg håber, I har tålmodighed med mig lidt endnu, og vi ses "på den anden side" af Kattegat inden længe. Jeg glæder mig også til at blogge på fuld speed igen. Nu må vi se, hvad den første middag i mit nye køkken kommer til at bestå af. Pas på hinanden derude. Print denne artikel

11 kommentarer:

 1. Wow, wow, wow Du er så meget i mine tanker. Jeg glæder ig for vildt til at besøge dig på Samsøe, og ønsker dig pøj pøj med at komme på plads i de nye omgivelser ;)

  SvarSlet
 2. Ønsker dig en rigtig god "overflytning" bliver spændende at følge dig lidt tættere på :) (bor jo ved Horsens)

  SvarSlet
 3. Virkelig inspirerende, at du realiserer drømmen, og at du er så selvstændig :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det spændende for dig. Vent en måneds tid (mindst), inden du lukker kattene ud. De skal helst være faldet helt til i huset, inden de skal ud på jagt.
  God flytning!

  SvarSlet
 5. Jeg har tænkt så meget på dig.. at nu er det snart -du skal i eget hus :)
  Det bliver da SÅ godt.. husk at trække vejret og NYDE forandringen mens den sker :)
  God vind <3

  SvarSlet
 6. Rigtig god tur og pøjpøj med indflytningen. Det er bare så skønt at flytte ind i sin drømmebolig. Nyd det i fulde drag :-)

  SvarSlet
 7. Fantastisk for dig, og jeg kan godt forstå, du glæder dig. Jeg håber det bliver lige så godt, som du har tænkt det.

  Og megamis - jo, jeg tror, han taber sig :-)Glæder mig til at høre mere om det hele.

  SvarSlet
 8. Det bliver så spændende.Jeg har kun "kendt" dig i kort tid så jeg ved ikke helt hvad der gemmer sig af historier her på bloggen men jeg må sige det er modigt af dig sådan at følge drømmen, bare jeg havde dit mod...

  SvarSlet
 9. God flytning! Kan godt forstå du har været værdsat af dine naboer hvis du har det dine lækkerier med dem... heldige nye naboer!

  SvarSlet
 10. held og lykke med flytteriet - glæder mg til at se dit nye sted =)

  SvarSlet
 11. Åh du er så modig!! Rigtig god fornøjelse med hver en kasse og hver en ny åhh hvor fantastisk, der må komme den næste tid! Tillykke

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...