Sidevisninger i alt

lørdag den 10. november 2012

Halloooo :-) Back in business!

Kære skønne læsere - jeg undskylder virkelig at den her flytning til Samsø kom til at betyde så lang totalt pause. Det var bestemt ikke planen! Men nu lover jeg, at være tilbage med regelmæssige indlæg og ikke mindst at læse med hos jer andre, hvad jeg har savnet rigtig meget.

Det var vitterligt en mundfuld at flytte en stor lejlighed, man har boet i i mange herrens år til et "fremmed land". Thi hi. Selve flytningen gik nu faktisk over al forventning, det var verdens bedste flyttefolk, de klarede bare det hele effektivt, med super godt humør og ikke så meget som et lille skår i et glas eller noget.


Men sådan her så min nye spisestue ud lige efter flyttefolkene var gået. Næsten 70 kasser fordelt på begge sider, sådan at man lige kunne gå igennem og sådan at man liiige kunne komme til at male vægge, hvis man var meget tynd!!!! De første tre dage spiste vi oven på 2 flyttekasser og drak af papkrus.

Heldigvis er det her 2 uger siden allerede, og nu ser her helt anderledes ud. Du skal nok få billeder en dag. De første dage blev brugt på at pakke de mest nødvendige ting ud. Få et soveværelse og et gæsteværelse op at køre. Få køkkenet til at fungere, badeværelset osv. Og så ellers igang med at male hele hytten! Alt var bare pakket ind i plastik og afdækningspap, og her blev hamret, banket og larmet.


Det absolut VÆRSTE ved flytningen for mig, var at mine to elskede misser ikke havde det spor godt. De var så bange og skræmte fra vid og sans. Unge Emil kom dog nogenlunde til hægterne efter godt og vel et par dage, men gamle Olivia var hårdt ramt, og så stresset at hun ikke spiste eller drak spor i 7 døgn. Så allerede efte 3 dage måtte jeg opsøge den lokale dyrlæge, jeg var nødt til at tvangsfodre hende, og igen i slutningen ugen måtte jeg have dyrlægen herud for at kigge på hende. Jeg var virkelig bange for, at hun ikke klarede det. Det er meget vigtigt, at katte får mad i deres system, da de ellers meget hurtigt laver en slags forgiftning med risiko for at leveren står af. Men gudskelov var det "bare" stress, og hun er nu i meget fin bedring. Men når mine dyr ikke har det godt, så er jeg selv helt ude af den. Så flere gange var jeg bare ved at sætte mig ned og tude, alt i mens jeg skulle være på dupperne, fordi jeg havde to søde hjælpere med, som jo knoklede for mig. Det var virkelig en udfordring. Heldigvis er dyrlægen her utroligt sympatisk og grundig, jubii for det.

Sidste fredag blev jeg så alene for første nat, og uha her er mørkt på Samsø! Jeg har boet i storbyen altid, så da her var så stille og mørkt blev jeg et øjeblik i tvivl, om jeg nogensinde vænner mig til det. Men også det går allerede meget, meget bedre.

Jeg ELSKER mit hus, det er helt rigtigt for mig, og jeg er blevet SÅ godt modtaget alle vegne, hvor jeg kommer. Utroligt søde naboer, der har hjulpet med at installere den nye vaskemaskine, en anden kom med en lille gave og et sødt kort osv. osv. Og jeg er i fuld gang med at netværke og har SÅ mange ideer til ting, jeg skal lave og sætte igang her.


Efter et par dage alene, skulle jeg 3 dage til KBH for at være på kontoret, og det var dejligt at se kollegerne igen. Planen er, at jeg tager til KBH et par dage hver anden uge for at arbejde, og resten af arbejdet kan gøres herfra Samsø. Det er jeg bare så lykkelig for. Jeg elsker mit job, både opgaverne og firmaet, og fleksibiliteten er jo altafgørende.

Den kommende tid vil bloggen stadig bære præg af, at her ikke bliver lavet meget mad, der er værd at vise frem. Tiden bliver først og fremmest brugt på job, sætte hus istand, indrette huset, sætte møbler i stand, nye håndarbejder til huset osv osv. Og jeg har besluttet også, at nu hvor huset fungerer, så tar' jeg det stille og roligt. Det må komme hen ad vejen. Jeg har hele vinteren til at hygge med indretningen - bare jeg er færdig, når udendørslivet kalder.

Så jeg håber, I gider hænge på, selv om indholdet ændrer sig lidt. Når livet engang igen kan køre lidt mere på autopilot, og ting begynder at blive rutiner og vaner, så kommer der helt sikkert mere mad tilbage på bloggen. Lige nu er alt bare NYT, alt er bare FØRSTE gang, og det koster vitterligt energi og opmærksomhed.

Jeg vil stoppe for i dag - og vende snarligt tilbage. I aften skal jeg holde Mortens Aften hos gode nye venner, som netop har åbnet sådan en hyggelig restaurant her i min lille by, Sælvig. Måske der kommer et par billeder derfra imorgen.

Ønsker dig en skøn weekend, og glæææder mig til at læse jeres andres blogge....
Kærlige hilsner
Tante Sød - nu med Ø !!! Print denne artikel

23 kommentarer:

 1. Dejligt at flytningen er overstået - det lød som en hård omgang. Er spændt på at høre mere om dit nye ø-liv :-)

  God fornøjelse i aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Piske - uha, hvor er det skønt at se dit navn her igen, og få en hilsen. Mange tak, jeg blir virkelig glad, kan jeg mærke. Uhh ja,glæder mig til lækker andesteg - mon du selv laver and i dag?
   KH Marianne

   Slet
  2. Se, det havde jeg nået at overveje, men så blev vi inviteret over hos et vennepar. Jeg har ingen anelse om, hvad vi skal have, men jeg er rimelig sikker på, at det ikke er traditionel andesteg - det kunne ellers være lækkert :-)

   Slet
 2. Endnu engang velkommen til verdens bedste ø :-)
  God fornøjelse i aften - og velbekomme med mortensanden !!

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak søde Gitte - ja, efter jeg kom mig over den første meget mørke aften alene, så er jeg allerede ved at sætte pris på det, som du skrev. Jeg tror også jeg vil sige det er verdens bedste ø inden længe:-) Mange tak - du er jo en virkelig habil kok selv, så mon ikke også I skal ha' rapand....

   Slet
 3. Gætter på du skal på PERLEN - Har hørt det skulle være ganske udmærket efter den er åbnet igen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ps - det er nogen meget søde naboer (Freddy og Anne Lise) du har fået, der kommer du nok til at blive budt et glas hvidvin inde:-)

   Slet
  2. Hej Madazz - Det er præcis Perlen, man kan da heller ikke skjule noget thi hi:-) Ja, Perlens burger er i hvert fald vildt god - med krydderurtedressing og råstegte kartofler. Mine søde naboer kom sørme forbi forleden med en velkomstsgave og et sødt kort. Det blev jeg meget meget rørt over. De blir helt sikkert også budt på kage her hos mig!

   Slet
 4. Stort tillykke med hjemmet på Øen. Godt at høre misserne igen er ved at blive sig selv. Det er jo et af de dyr som er mest påvirkelige for forandringer og let bliver stressede. Heldigvis tilvænner de sig også hurtigt. Velkommen tilbage

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange, mange tak. Ja, jeg vidste ikke det ville blive så hårdt for mine pelsbørn. Men du har ret, de kommer hurtigt videre også, jeg tror gevinsten er så stor for dem også, at det er det værd. Jeg glæder mig monster meget til at vise dem verden udenfor. Tak for hilsen

   Slet
 5. Dejligt at have dig tilbage. Pyt med, at du ikke blogger så meget om mad, det andet er også hyggeligt. Og det er jo dig, der bestemmer indholdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for netop det svar Elin - dejligt at høre, du blir her selv om der er luftforandring:-) Mange tak og god weekend - kh Marianne

   Slet
 6. Tillykke med det nye hjem - jeg glæder mig på dine venner og til at høre hvordan det går på Ø'en

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - mange tak for tillykket. Dejligt at du også gerne vil læse med selv om det handler mindre om mad her en overgang.... mon du selv kender Samsø fornemmer jeg? KH og tak for hilsen

   Slet
  2. Ja, jeg kom der en del som barn - dels i forældres venners sommerhus ved Ballen og som sejlende. Jeg overvejer om sommerferien måske kunne gå dertil.

   Slet
 7. Jeg er glad for at høre der er liv i dig :) og det er SÅ dejligt du er tilbage. Jeg har tit tænkt på dig.. det er jo noget at et skridt og det er meget dejligt at høre at i alle 3 har det godt :)
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 8. Hej søde Lene - åh, hvor er det altså virkelig dejligt at få at vide at du synes, det er dejligt jeg er tilbage. Det varmer oprigtigt. Ja, det er en stor forandring, men heldigvis ser det ud til jeg ikke kommer til at fortryde spor. Tusind tak for din hilsen. KH Marianne

  SvarSlet
 9. Dejligt at høre fra dig igen, ih hvor har jeg kikket forbi mange gange, vidste selvfølgelig godt at du var travlt optaget :)
  Det bliver så spændende at følge dig og dit nye ø liv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Hanne - skønt at høre, du har ventet på nye indlæg. Tak fordi du lægger hilsen
   KH Marianne

   Slet
 10. Dejligt at høre liv og at du har det godt :-). Vi havde også 2 katte, der skulle flytte med. Hunkatten klarede det uden problemer. Hankatten var skræmt de første 4 dage, hvor han ikke spiste eller drak. Så beyndte han på det. Virkede tryg og kælen igen og efter 3 uger forsøgte vi at lukke ham ud. Det gik uden problemer i 4 uger. Pludselig en dag var han væk og det har han været i halvanden måned nu.... :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. åh nej Bettina - altså at høre jeres hankat allerede er væk. Det kan jeg slet ikke klare at høre om, det er jo præcis det, jeg frygter. Uh, nu har jeg bare lyst til at holde dem spærret inde meget meget længe endnu .... håber for jer, den pludselig kommer tilbage, det hører man jo om. KH Marianne

   Slet
 11. Stort tillykke med titlen - nu med ø! Herhjemme taler vi også om at flytte, jeg gruer næsten allerede ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, jeg synes det var lidt sjovt, det med "nu med ø". Jepp, du kan roligt grue for det!! Jeg synes virklelig selve flytningen var hæslig og de næste dage. Men skidt pyt - det går jo hurtigt over, og nu er det skønt at gå og indrette ... selv om det faktisk tar rigtig lang tid inden man er på plads, som man gerne vil. ... men jeg kan nu kun anbefale det med flytte alligevel..... kh og tak for hilsen

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...