Jeg tar' det for givet at alle mine læsere er super kvikke og gode til gættekonkurrencer - så det er nok ikke den store overraskelse, at resten af fuldkornsrisengrøden fra Urtekram helt målrettet skulle omsættes til årets første ris a la mande.
Og den blev mindst lige så lækker som risengrøden .... eller skal vi bare sige endnu mere lækker? Ja, det skal vi .....
Der er ikke så meget at sige andet end "ahhhhh" - hvor gjorde det min lørdag aften godt!
Grøden blev holdt i den rustikke style - så de hakkede mandler beholdt skindet på. Chop, chop. chop.... en 1/4 piskefløde, kornene fra 1 øko vanillestang blev skilt ad i 2 spsk flormelis. Og så bare ned og blande med den kolde risengrød.
Kirsebærrene var et glas Amarena - købt før jeg kendte til Selleberg. Efter jeg har købt Selleberg kommer der aldrig andre kirsebær ind i mit liv. Men mit lager af Selleberg er dog båndlagt til juledagene, så jeg måtte pænt klare mig med de her alt for dyre og alt for syntetiske Ameranabær:-)
Men, men, men - jeg klagede ikke! Det var en gude-skålfuld. Og hvis jeg selv skulle holde jul, blev ris a la manden helt sikkert lavet på økologiske fuldkornsris .... du sku' prøve det:-)
Print denne artikel
Det er nemlig glimrende med øko-fuldkornsris. Jeg er helt pjattet med kirsebærsauce i år og er begyndt at spise det kold på skyr mikset med hytteost, vaniljepulver og hakkede mandler. A la mande i sund forklædning ;)
SvarSletJeg må have fat på Selleberg-kirsebær hvis det er de allerbedste ;)
JA, du som også er sådan en gourmet må bare smage Selleberg - du blir lykkelig!
SletHmmm, IKKE gi mig andre gode ideer til hvordan man også kan spise det... jeg har ikke råd!!
De der Selleberg kirsebær ser da lækre ud..
SvarSletKan absolut ikke fordrage Amerenabær, brugte dem et år til risalamande, det ødelagde det hele øv.
Tja, ligefrem ødelægge, sådan har jeg det dog ikke - men nej, jeg har også købt mit sidste glas af dem! Og de er endda temmelig dyre... så hellere helt alm kirsebærsauce
SletDet ser også lækkert ud og den første Ris ala mande er altid den bedste. Uh jeg glæder mig til jule desserten.
SvarSletKh. Lis
Ja, jeg tror du har helt ret med den første portion - jeg tror heller ikke, jeg skal ha før juleaften igen:-) Tak for din hilsen
Slet