Sidevisninger i alt

tirsdag den 24. oktober 2023

Æblekage med marcipan, krydderier og hvid chokolade

 I dag startede vi en lille ny gruppe på 5-6 kvinder, og vi vil mødes og lave kreative sysler sammen. En "bordet-rundt" viste sig at byde på SÅ mange talenter og ideer. I dag blev her lavet blomsterkranse, broderet på en pude, filtet et lille eventyrligt juleophæng, lavet papmache som pynt på en opbevaringsæske, og lige strikket lidt :-) Gæt hvem! 

Og selvfølgelig skulle der kage på bordet, når det er hjemme hos mig - og i æblesæsonen hvert år har jeg vel nok afprøvet mange forskellige kager for at finde den allerbedste, og tænk nu tror jeg sørme jeg fandt den, jeg vil bage igen til næste efterår. Virkelig dejlig klassisk kage med kanel, kardemomme, citron, vanilje og dertil marcipan og så tilføjede jeg hvide chokoknapper på toppen. Så nu smider jeg linket med de bedste anbefalinger her, og opskriften er fra ODENSE MARCIPAN


Herunder et lille kig på mit spisebord, som i dagens anledning var klædt med voksdug, så der var fri leg, Næste gang kan jeg måske vise lidt af det, vi får lavet. 

Vi mødes igen om tre uger, og så vil jeg prøve at kaste mig over at istandsætte et lille sofabord og dekorere det med mosaik - det har jeg absolut aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af, som Pippi ville sige :-) 



Print denne artikel

1 kommentar:

  1. Hold da op, det var glædeligt at opdage, at du stadig er vel på Samsø 😃. Jeg fulgte dig i sin tid på Bloglivin, men du svarede aldrig på bekymrede beskeder ☺️. Godt at høre fra dig igen.
    Hvordan er det mht udlejning af dit b&b i april eller maj mon?
    Mbh. Bitten

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...