Sidevisninger i alt

søndag den 26. september 2010

VÆR VELKOMMEN:--)

Kære venner og alle andre

Hjertelig velkommen her til mit første spæde forsøg med at skrive blog! Jeg har et stykke tid haft tanken og lysten til at gå i gang. Da jeg var ung studerende skrev jeg faktisk en del, og holdt meget af det skrevne sprog, og i al beskedenhed var jeg rimelig ok til at formulere mig, og har ofte haft det bedst med at udtrykke mig på skrift i stedet for i tale. Ha ha, er der nok nogle af jer der vil sige - altså at det går meget godt med også at få ord ud af munden! Men hvilke ord?

Efterhånden er der vel egentlig ikke så mange af os, der træner vores skriftlige kommunikation. Langt det meste foregår med korte og konkrete mails, og måske allermest blot på sms. Jeg er i hvert fald blevet opmærksom på, at min måde at skrive på er gået hen og blevet rigtig rusten og rigtig kedelig! Og det skal der altså rettes op på!!!! Så bloggen er allermest derfor - altså at jeg håber, jeg kan få genoptrænet og udvidet mit ordforråd, og blive inspireret ved blot at skrive for hyggens skyld - lade det flyde og se, hvad der sker hen ad vejen.

Hvis jeg så oven i købet kan bidrage med lidt inspiration til jer andre også, så I får lyst til at læse med, og allerhelst give jeres besyv med, så kan det jo ligefrem gå hen og blive sjovt:-) Jeg må hellere la' vær' med at love, hvor tit jeg vil lægge nye indlæg på - men nu er Tanten i luften, og håber at blive hægende der et stykket tid båret oppe af jer!

De sødeste hilsner
Tanten og hendes citron - øko selvfølgelig! Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Hej søde tante. Så har din første læser også givet sin første kommentar. Det her burde fejres med stående reception her på nettet, med pindemadder, små canape'er, champagne og jordbær og og og...

    Velkommen i cyberworld, kære ven. Jeg glæder mig til at følge dig og din færden - både her på bloggen og irl.

    De kærligste hilsner fra din ven, Kristen

    SvarSlet
  2. Hej tante! Velkommen som skribent på nettet. Som bekendt hygger jeg mig også med at skrive - mest kriminoveller. Jeg kan kun give dig ret i at det er meget givende at skrive! Og måske novellerne engang bliver udgivet, eller lagt på nettet? -Henrik S.

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...