Sidevisninger i alt

søndag den 23. september 2012

SÅ er det ganske vist!!

The never ending story fik alligevel en slutning! Det er tid til at fejre, glædes og frydes over hvordan ønsker og drømme blir manifesteret.

Kort sagt: Farvel og tusind tak til Frederiksberg, og goddag til Samsø og alle længslerne om hus, have, sol, vand, høj himmel og følelsen af nye muligheder og frihed til både mig og mine misser. Alt er nu på plads med salg af lejligheden efter mere end 2 års utålmodig venten, drømmen og en milliard irriterende fremvisninger!


Det ser ud til Emil meget gerne vil være ude-tiger på Samsø:-) Jeg glæder mig sådan til at misserne kan komme ud og opleve den virkelig verden og slikke sol på verandaen.

På onsdag går turen til ø'en for forhåbentlig at skrive under på mit hus efter en sidste gennemgang af det. Og at flytte fra nr 37 til nr. 34 er jo ingen sag!

Som I har bemærket, har her været meget langt mellem indlæggende, men med nyt job og alle de her beslutninger og planlægning at gøre alene, så er der ikke meget overskydende tid. Den kommende tid vil jeg alligevel forsøge at finde tid til at skrive om processen med at flytte fra hovedstaden til et helt andet slags samfund. Om at flytte fra lejlighed til at købe sit eget hus helt alene kvinde! Og om fryden over at skulle indrette et helt nyt skønt hjem for mig og mine forhåbentlig mange gæster. Nu kommer folk jo ikke længere bare til en kop kaffe - så der skal være gode rammer til både mig og dem.

Jeg er så priviligeret, at jeg kan tage mit nye job med mig til Samsø, fordi jeg primært nu skriver tekster for et firma i Kbh, og så med jævnlige ture til staden for at være på kontoret og holde gang i mit gode netværk her. Jeg er allerede så glad for mine nye kolleger, at jeg meget gerne vil se dem så ofte som muligt. Og bestemt også se alle mine venner her så meget som muligt. Det skulle jo nødigt blive Marianne-alene-på-en-øde-ø! Men det er jo nu slet ikke bange for....

Men nu for en gangs skyld en tur i bage-køkkenet for at forsøde middagen i morgen aften for tre af mine skønne veninder - middag her for sidste gang efter 24 år i den her lejlighed! Det er jo en milepæl, men uden den mindste tvivl om det nu er det rigtige, jeg gør .... Samsø here I come! Print denne artikel

28 kommentarer:

 1. Ej hvor er det fantastisk. Tillykke! :-)
  Dejligt at det endelig lykkedes og at du nu kan realisere din længe ventede drøm.
  Glæder mig til at følge med i Samsø-Sagaen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete - tusind tak, og skønt at du godt gider høre mere om Samsø:-)

   Slet
 2. Sådan! Tillykke med det :-)
  Og sejt med jobbet - det er jo perfekt, når det passer ind i det nye ø-liv!

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt for dig :D
  Stort tillykke!! og held og lykke med ø-livet :)

  SvarSlet
 4. TILLYKKE! Hvor er det bare vildt, at du gør det! Det må være helt specielt at bo på en ø, så jeg synes virkeligt at det er spændende for dig og misserne. Nu kan vi to gå i flytte-i-hus-koma samtidig, haha...

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeahh - du kan tro, jeg også følger med omkring hus hos dig. Det kan være vi kan inspirere hinanden med noget indretning og sån'... mange af mine storby venner synes vist også det er vildt at jeg gør det:-)

   Slet
 5. Fantastisk. Tillykke. uhh, jeg var ved at fælde en tåre sidste gang der var underskrevet og så de hoppede fra :(
  Det lykkedes denne gang. Endnu engang tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. aii, hvor er du bare sød at vise medfølelse på den måde. Og ja, tusind tak for dit tillykke. Det har bare været sådan en psykisk hård proces...

   Slet
 6. TILLYKKE, jeg glæder mig til at følge dit liv på Samsø og sikke en smuk "tiger" øen bliver rigere :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Birthe, det var sødt af dig. Ja, jeg glæder mig vildt til misserne skal komme ud. Men er også dødbange for at de blir kørt over osv. Men det er prisen for friheden! Og så skal jeg sikkert også selv til at tackle når de kommer hjem med mus!!!!

   Slet
 7. Hvor vildt fedt med en flytning til Samsö! Held og lykke med det hele.. glaeder mig til at fölge dig og ö-livet!

  SvarSlet
 8. Mange tak Marian - dejligt du godt vil læse mere om Samsø - jeg har lige læst om din lækre coleslaw:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov Marianne: du har lige vundet i min give away! Klik forbi og se selv... en Salig Blanding af Renee Voltaire!

   Slet
  2. Jamen, hvor vildt - superskønt, Marian. Jeg skynder mig over til dig igen:-)

   Slet
 9. Hold da op et spring du tager, glæder mig til at følge dig. Jeg er ny her og må vist lige bladre tilbage og "lære dig at kende "

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne - hjerteligt velkommen på min blog, rigtig dejligt, hvis du får lyst til at blive hængende og læse med:-) KH Marianne

   Slet
 10. Stort tillykke, hvor er jeg glad på dine vegne. Tiden er jo rigtig for alt passer jo sammen, nyt hus og jobbet der følger med. Jeg er sikker på, at du går en dejlig tid i møde. Jeg glæder mig til at læse hvad der ellers sker i dit Samsøliv.
  kh SS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde SS - dejligt med kærlige hilsner. Håber du og baby stadig har det rigtig godt. KH Marianne

   Slet
  2. Vi har det begge godt. Babygirl hopper og danser rundt i maven - hun bliver et livsstykke - det tegner så godt, og vi er så glade :-)

   Slet
  3. Det er fantastisk SS - og jubi du skal ha' en pige. Det er bare det bedste thi hi. Tænk, hvor meget man skal igennem og lære om både børn og flytninger:-)

   Slet
 11. Dit heldige asen - der er SÅ kønt, smukt mange soltimer på Samsø. Kommer der så ofte det er mig muligt. I øjeblikket bugner de store marker med kæmpe orange græskar - flotte røde rødkål. Det afvekslende landskab fladt/bakket er et betagende syn på så lille en ø. TILLYKKE.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte - sikke en dejlig hilsen fra dig, skønt at her er flere Samsø-fans:-) Jeg havde også håbet at se de fantasiske marker med græskar, men desværre må de lige være høstet alle sammen, da vi kun så dem til salg i går. Rødkål var der stadig mange af. Ja, jeg elsker også de særlige afgrøder på Samsø - så mange solbærbuske også er specielt. Tusind tak for dit tillykke
   KH Marianne

   Slet
 12. Fandme dejlgt at du endelig fik solgt. KÆMPE tillykke. Glæder mig vildt til at se dit nye hus på Samsø. Det er da sindsygt spændende Marianne :-))))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak Bettina - ja, du ved jo om nogen hvordan processen føles! Nu kommer den fede del af det - indretning! Og her kigger jeg meget tit ovre hos dig:-)

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...