Sidevisninger i alt

søndag den 27. april 2014

Sikke en weekend!

Tænk, at man kan komme i godt humør af at rode i jord! Eller i hvert fald være med til det sammen med en ekspert-veninde:-) Men i det hele taget, kan man vel kun være i godt humør oven på den her fantastiske weekend - jeg tror at alle i hele landet må ha' været høj i hatten af at alt eksploderer i solskinnet. Farverne er så klare og friske, alt begynder på ny og håb og glæde følger med.


I dag er alle mine frø til blomster og krydderurter osv. blevet sat i de nye højbede. Og nogle sat til forspiring. Og her er plads til flere slags, så jeg skal ud og hente endnu flere ting til køkkenhaven. Det blir det helt vildt fedt at se de første små spirer ....


Til min farvel-fest i lejligheden på Frederiksberg fik jeg havehandsker og graveske af en kollega .... nu er det endelig kommet i brug!


Der er jo ikke meget at se endnu, men her er sat pinde, så man kan holde øje med rækkerne, og et nyt magnolietræ får lov at stå i kurven lidt endnu indtil jeg har besluttet, det helt rigtige sted at plante det.

En tomatplante jeg fik foræret, lavendler og flere slags til forspiring på havebordet ... så er det bare at vente tålmodigt!


Her blev nu også tid til en ny opskrift - Hot Cross boller med lyse og mørke rosiner og flere slags krydderier. De blev superlækre, så dem får du snart opskriften på ..


Så kom de endelig - 2014 spritnye Samsø kartofler fra friland .... lige så attraktive som altid. Nu venter jeg bare på de økologiske ... de skal lige ha' lidt længere tid om at blive klar!


Og eksperimenteret med en sommerkage med 3 slags bær og marengs på toppen blev her også prioriteret til lørdagens nabo-komsammen:-)

Godnat derude! Det er MANDAG lige om lidt! Print denne artikel

6 kommentarer:

 1. Kære Tante Sød,

  what a wonderful world.
  Der er ikke noget så livsbekræftende som små spirer der der bliver til vidunderlige grøntsager/blomster.
  Skønne kager/bagværk, hvad mere kan man ønske sig?
  Nye Samsø kartofler, er du bimmer. Jeg har netop læste det nye Samvirke, der har en skøn lang artikel om en landmand fra Samsø der dyrker kartofler - har du læst den?
  Mange søde hilsner
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte - hvor skønt med en hilsen fra dig. Tak for opmærksomhed på artikel i Samvirke. Sjovt nok havde jeg lige fået bladet med hjem, og jo da - det er to kendte personer på Samsø, der medvirker:-) Den landmand forstår bare noget, da han vist er den første med de nye kartofler i mange år. TAK for hilsen Charlotte

   Slet
 2. Hej Tante Sød,
  Vi deler indlægsoverskrift i dag 'Sikke en weekend' :-) Men kan man sige andet i det vidunderlige vejr.
  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen - hvor fint, jamen det VAR en fantastisk weekend, og vi vil gerne ha flere af dem!
   KH Marianne

   Slet
 3. Uhm - glæder mig til opskriften på hot cross buns, fik dem på en ferie i England engang - husker dem som vanvittig lækre, dem må jeg få bagt snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så er det heldig jeg lige har lagt opskriften på, så nu kan du bage løs. De er virkeligt lækre ....

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...