Sidevisninger i alt

tirsdag den 20. oktober 2015

Efterårets kranse ....

... eller i hvert fald den første af dem:-)

Jeg håber at få lavet en masse kranse i dette efterår - og i dag startede jeg til pileflet igen efter en lang sommerpause.


Som altid er jeg mest til det enkle og alligevel gerne lidt pyntede. Balance er kodeordet:-)

Det er svært at se på billedet, men selve kransen er bundet af pil i sorte, grønne og lysebrune farver. Det tog ski over 2 timer bare at lave den! Håber sørme, jeg blir lidt hurtigere, når jeg får mere øvelse og erfaring!

Pynten er alt sammen hentet i naturen og helt gratis .... der er rigtigt meget derude lige nu, som kan bruges. Pilene kostede 30 kr, så på den måde er det billigt gør-det-selv. Jeg betaler så godt nok også for at "gå til pileflet" og tiden skal man ikke regne på....


En veninde har allerede bestilt en "genganger" og jeg skal også lave 2 fuglefoderhuse mere.... og helt sikkert flere kranse. Jeg må afsted efter lav, mos, kogler, grene, efeu og hvad jeg ellers kan få fat på.

Hvis du selv laver blomsterkranse eller dekorationer, ville det være superfedt, hvis du ville vise dem frem her - send mig endelig en mail på tantesoed@gmail.com og jeg formidler til siden her:-) Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Hvor er du kreativ - den er så smuk. Du har så meget energi som jeg beundrer. Hækler- strikker - yoga - meditation - er der ikke noget med glaskunst - husker jeg forkert?-
  Meditation har jeg ikke rigtig den store kendskab til, men er igen, i det små, begyndt på visualisering. Boby Zachariae, som er rigtig spændende.
  Kærligst Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det skøøønt at have søde læsere her, som lige ser nogle af ens "gode sider" - jeg synes selv, jeg overkommer ALT for lidt nemlig! Jo, det er nu rigtigt med alt hvad du skriver på nær yoga - gad jeg godt, men har hypermobile led, og så må man helst ikke lave yoga. Jeg er osse for fed!
   Boby Zacharie har jeg bestemt kun gode fornemmeler for, han har været kendt og anerkendt i mange år. Håber det vil give dig ro og indsigt.
   Knus til dig Charlotte
   Marianne

   Slet
 2. Wauw, hvor er den flot.

  Ja, kunsten er at begrænse sig. Jeg kommer altid til at overfylde mine dekorationer, og så er det altså bare slet ikke flot.
  Men denne her kan jeg rigtig godt lide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er dejligt at få at vide. Sjovt du skriver det med at begrænse sig - jeg var også meget tæt på at fylde flere ting på, men stoppede mig selv. Præcis som du skriver, at mere er ikke altid bedre:-)
   Jeg regner med at få lavet nogle flere den næste tid, så skal nok lægge dem op her:-)
   Tak for din hilsen

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...