Sidevisninger i alt

onsdag den 18. september 2013

Øshopping.dk

JUBII, endelig kan jeg fortælle om et af mine andre hjertebørn, nemlig Øshopping.dk, som jeg har åbnet 1. august sammen med min gode ven og partner - din online butik med kvalitetsvarer fra de
danske øer - indtil videre fra Samsø selvfølgelig.

Bagud ligger lang tids brainstorming, konceptudvikling og konkrete opgaver. Men NU er vi i luften, og vi har fået sådan en fin start, og er i fuld gang med at sende pakker med varer fra Samsø til resten af Danmark. It feels good!

Da jeg i sin tid selv kom til Samsø som turist, købte jeg ofte 5 glas af det lækre salt fra Samsø Landkøkken med hjem, fordi jeg vidste, jeg kun kunne købe det her. Da jeg flyttede hertil, begyndte jeg at lære mange af de små erhvervsdrivende at kende. Alle utroligt passionerede og flittige folk, som solgte alt, hvad de kunne nå at producere i de 4-5 måneders højsæson, men hvor jeg tænkte, der måtte være et potentiale for mersalg resten af året. Det er mennesker, som utroligt engageret og dygtigt elsker deres forskellige håndværk, og som ikke synes, det er så fedt med for meget administration og heller ikke har tid til at sidde foran en computer og styre en webbutik.

Og så var ideen skabt - der måtte være andre end mig, der købte stort lager af lækkerier og kunst med hjem, når ferien var slut. Og andre end mig, som gerne ville kunne købe det hele året rundt. Og få det sendt hjem til døren istedet for at slæbe det herfra - mange kommer her jo på cykel også. Og oven i købet på én samlet portal - én gange porto og alle varer i samme pakke!

Hurtigt fik vi opbakning herovre, og vi er nu startet med et par håndfulde spændende partnere. Og flere kommer snart til. Vi vil vise den store mangfoldighed, der er på de danske øer. Så vi har alt lige fra lokal syltetøj, snaps, håndlavede bolsjer, kryddersalte, masser af olier, eddiker, sirup osv. Og dertil kommer skønne lokale kunstnere og et hotel, der tilbyder middage og ophold på Samsø til gode priser. Og vi er kun lige startet - det skal vokse! Også til flere af de andre fantastiske øer vi har i vores lille land. De har SÅ meget at byde på, og de har alle store udfordringer med at øge beskæftigelsen. Så ved at købe varer fra øerne, støtter du også inddirekte det trængte erhvervsliv og dermed bosætningen på øerne. Hvor vil det være synd, hvis de fortsat affolkes, fordi folk ikke kan finde beskæftigelse. 

Jeg håber, I synes om vores butik - jeg vil være vildt glad, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,
og også meget gerne liker os på Facebook. Hvis du ligefrem vil dele om os på din status, er det en kæmpe hjælp - som nystartet ø-virksomhed har vi brug for al den gode omtale, vi kan få. TAK TAK TAK på forhånd:-)

Flere gange om måneden kan man vinde fine præmier, som vores partnere forærer væk - denne uge kan du vinde en fed lampe fra Malerihuset.


Tante Sød og Øshopping.dk kommer ikke til at hænge sammen som sådan - men fremover vil jeg naturligvis henvise, når vi har gode tilbud, og opskrifter kan også forekomme begge steder. Det håber jeg, der er forståelse for. Vi vil så gerne skabe arbejdspladser ud af det her:-)

Print denne artikel

18 kommentarer:

 1. Super initiativ! Jeg glæder mig til at kigge på webshoppen og forhåbentlig også handle der :-)

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak Randi, skønt at få ros! Og skønt, hvis du får lyst til at handle Samsø-varer:-)

   Slet
 2. FEDT! Stort tillykke! Det ser ud som om at I virkelig har arbejdet hårdt.

  SvarSlet
 3. Super, så ved vi hvor vi kan købe SAMSØ MEL!
  Dejligt initiativ.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Kirsten - og NEMLIG med melet, det er altså bare helt vildt godt mel, som mange har gået og ventet på kunne købes på nettet, og vi har også allerede sendt meget Samsø Mel afsted med posten:-)

   Slet
 4. Tillykke.
  Dejligt med nogle som tør tage skridtet og prøve. Utrolig god idé og meget rammende/passende navn ;)

  Pøj pøj

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Rikke - ja, det er et sats og ingen ved om det kan hænge sammen i længden, men prøves skal det! tak for sød hilsen, dejligt du kan li navnet

   Slet
 5. Fedt initiativ! Og så meget dig - jeg havde faktisk overvejet, om ikke du kunne finde på at kaste dig ud i sådan et projekt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor skøn en hilsen - skægt du sir det lige er mig. Men ja, man kender jo næsten hinanden selv om man ikke gør det i virkeligheden. Tak for ordene

   Slet
 6. Det er et fantastisk koncept! Jeg er vild med det.... Tillykke med de nye udfordringer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh mange tak Marian - det er super sjovt at at starte noget helt nyt, og jeg synes også vi har en god idé. Tak for dejlig hilsen

   Slet
 7. Tilslutter mig tillykke korret - rigtig god ide. skal fluks ind og kikke på hjemmesiden :-)

  SvarSlet
 8. Hold da kæft - undskyld mit franske - hvor ser du bedårende ud:-)
  Kærlige hilsner
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Suk, det er dét jeg sir - jeg er helt vild med dig!!!! tak søde søde Charlotte

   Slet
 9. Rigtig godt initiativ, jeg håber, det kommer til at køre. Siden ser i hvert fald spændende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Bettina - det glæder mig du synes det. Ja, vi håber det blomster - det er ikke kun en dans på roser at starte sådan noget op!!!!

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...