Sidevisninger i alt

tirsdag den 4. februar 2014

Hvordan er stemningen for at komme til Samsø?

Kære alle søde læsere

Et lynindlæg med en tanke, jeg har haft længe....... jeg vil jo SÅ gerne vise mit lille ø-paradis lidt frem, så jeg har længe puslet med tanken om at stable et Læser-blogtræf på Samsø sammen.

Jeg forestiller mig noget med at ankomme fredag aften (både fra Jylland og Sjælland), starte på byens hotel med en lille aftenanretning og så lørdag rundt på øen til diverse producenter og et par gode spisesteder - og måske en opvisning på vores Falkecenter, som er så imponerende. Eller hvad som helst andet smukt herovre - her er så mange muligheder for oplevelser og smuk natur.

Min strand 5 min fra mit hus for et par dage siden - jeg ELSKER at bo her!
Hvad sir' I? Ville I være interesserede i at jeg kom op med et forslag til sådan en weekend i starten af maj måned fx? Eller er Samsø bare for langt ude? LOL

Håber på lidt feedback fra jer - gider jo ikke bruge tid på noget, som I synes er dømt helt ude! Print denne artikel

7 kommentarer:

 1. Hej Marianne
  Ja for mig har det lykkes at samle til haveblogtræf, de fleste kommer dog kun en enkelt dag, men folk er glade for at komme til Samsø. Held og lykke med dit træf :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg ville være på, hvis det ikke blev for dyrt. :)

  SvarSlet
 3. Har aldrig været på Samsø, så det var da oplagt. Men er på SU, så det ville nok ikke være i år at jeg ville være på. ;)

  SvarSlet
 4. Det afhænger af prisen, men jeg har vist ført øffet om, at jeg gerne ville en tur derover :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en spændende ide!
  Jeg følger ivrigt med i økologisk Samsø s projekter.
  Ville være rigtig spændende at besøge de små producenter, er bla ret vild med Samsø mel

  Lena

  SvarSlet
 6. Synes det lyder som en rigtig god ide - især med besøg hos lokale producenter. Men risikoen er kombination af prisen og at maj måned ofte indholder både helligdag (=traditioner) og konfirmationer. Men når det er sagt, så synes jeg klart det lyder som en super god ide

  SvarSlet
 7. Hej Marianne,
  åh, det lyder rigtig dejligt - har aldrig været på Samsø. Var igang med at lave en familietur sidste sommers, men valgte noget andet, da det simpelthen blev for dyrt (færgen, primært). Jeg håber det lykkes for dig.

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...