Der skulle gøres lidt ekstra ud af de lækre råsyltede kirsebær, så de fik hovedrollen i denne dessert med pandekager med lækkert frisk fyld med strejf af vanille og citron. Skøn og lidt tung dessert, men det hele værd:-)
Mascarpone vanillefløde
150 gram Philadelphia neutral flødeost
½ bæger mascarpone
1 dl øko fløde
½-1 dl flormelis
Korn fra 1 god vanillestang
Fintrevet skal fra 1 øko citron
Pisk Philadelphia et par minutter og tilsæt derefter mascarpone og fløden samt vanille og pisk yderligere et par minutter til det er en ensartet ret stiv creme. Smag til med flormelis (pisk igen) og citronskal. Smør fyldet på halvdelen af små, søde pandekager og rul dem sammen. Dette kan evt forberederes i god tid og sættes i køleskabet.
Når du skal servere lunes de i ovnen ved 180 grader i ca 10 minutter. Fyldet kan godt "holde til" at blive varmet lidt op uden at smelte. Server allerhelst råsyltede kirsebær til, men selvfølgelig kan anden frugt også anvendes, fx friske blåbær og hindbær.
Enjoy, sir' jeg bare:-)
Print denne artikel
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)