I får her lidt fotos venligst lånt af Visit Samsø:
Vindermaden komponeret af Henrik fra den nye, lækre restaurant SAK i Ballen - udover de nye kartofler er her aspargesmayo, løg, gule beder, purløg og radise på rugbrød.
Andenpladsen gik til Nordøens Restaurant - her er baconsmør, kørvelmayo, sprøde løgringe, radiser, rosenpeber og purløg.
Tredjepladsen gik til Nordby Kro for denne smagfulde anretning med løvstikkemayo, bacon, røget æggeblomme, maltrugbrød, urter og grønt fra boder og bede:-)
Denne festlige anretning er begået af RumogRooms - pink mayo, pift af safran, serranoskinke, blomster og purløg.
Strandlyst deltog med denne lette mad - kogte, brændte, cofiterede og friterede kartofler med asparges, radiser og ramsløg.
Denne smukke sag er fremført af Ballen Badehotel - citron og tørret blæretang.
Kartoffelsifon, sprødt rugbrød, øllebrød på brown ale fra Samsø Bryghus, øllebrødsflage, frisk salatpuré, ramsløgsmayo, sprødstegt bakskuld, fjordrejer fra Langør, ramsløgskapers, kartoffelchips med løvstikkestøv, strandarve, ramsløgsblomster, radisespire, purløgsblomster
Smuksakken her er komponeret af en af mine yndlingsrestauranter, Ilse Made - her får du Foie gras, syltede kartofler, vagtelæg, radiser, løg, ramsløg, kartofler, rugbrød. Jeg er bestemt ikke glad for at vide, Ilse Made serverer foie gras i deres restaurant! Øv for pokker:-( Uanset hvor godt det måtte smage, går jeg ikke ind for dyremishandling!
Sidste, men bestemt ikke mindst legendariske Skipperly - med krydderfedt, kartofler, 2 x Alstrup asparges, Mogens’ sorte hummer, koral og ærter.
Det var en folkelig event med næsten 500 deltagere i Samsø Hallen, og for 50 kr kunne folket forsyne sig med helt, helt almindelige og en anelse kedelige kartoffelmadder:-( Desværre uden mulighed for at prøvesmage elementer fra de mere kreative udfoldelser. Her er et par af mine egne fotos:
Lige før åbningen ind til Samsø Skole ....
Susanne fra RumogRooms anretter iført en frisk og skøn hovedbeklædning:-)
Og venlige Max fra Nordby Kro klar til aktion...
Den folkelige buffet i al sin simpelhed - simpelt kan bestemt være godt. Derfor ku' der vist godt ha' været lidt mere oplevelse at hente...
Fremmødet var flot, og eventet tiltrak rigtigt mange fritidssamsinger og turister, og det er rigtig fint.
Her min egen komposition ledsaget af solbærsaft fra Samsø Bær:-) Og den var nu rigtig god!
Print denne artikel
Åhhh... havde jeg været sluppet løs der, ville jeg have været i himmerig :-D Jeg ELSKER i den grad en god kartoffelmad, og mellem alle de lækre anretninger, ville det have været umuligt at vælge....
SvarSletSkønt med din begejstring, du skulle jo næsten osse bo her på kartoffel-øen:-)
SletØj det ser skønt ud! Instant love! ♥
SvarSletJa, det er slet ikk så ringe endda:-)
SletNeeej, det ser godt ud - sikke fine madder!
SvarSlet- Anne
ja, jeg ville osse godt ha smagt de fine madder:-)
Slet