Sidevisninger i alt

tirsdag den 27. maj 2014

Økologisk kiks og knas, så englene synger:-)

Det sker ofte, jeg blir ret begejstret for at få tilsendt smagsprøver på nye produkter. Denne gang er jeg virkelig begejstret for lækre kranolaer og kiks fra Ifood Evolution. Trods det udenlandsk klingende navn, fremstilles produktet i Ballerup:-) Det er bare et ekstra plus.

Det er økologisk, det er vegansk, det er RAW - det er sindsygt lækkert! Og jeg skal bare ha' fat i en hel kasse med poser af deres luksus kranola:-)


Sprød, sprød kranola med solsikkekerner, kokos, cashewnødder, morbær, rosiner og kakao. En stor pose med 500 gram koster ca 75 kr i luksusudgaven, og det synes jeg er helt rimeligt. Den holder længe.

Se, nu måtte jeg lige finde posen frem for at skrive ingredienserne - og er allerede igang med aftensnack direkte fra posen! Det kan man slet ikke la' vær' med.


Ifood Evolution har en stor produktserie af kranolaer, kiks, knækbrød, cookies osv. Og vist også nødder og bær. Det sidste må jeg virkelig på jagt efter. Produkterne kan købes i udvalgte helstekostbutikker og på nettet hos Helsam, som kan levere til deres butikker også.

Endnu kan man ikke få det på Samsø ærgeligt nok. Men jeg kommer til at gøre mit for at det kan spredes ud på den lille ø:-)


Jeg serverede smagsprøver for en gæst sidste uge, som var lige så begejstret og gerne vil købe. Og i weekenden for mine tre gamle meditationsveninder - vores vegetarveninde var helt stille med sin morgenyoughurt og var vild med det!


Her er virkelig tale om kvalitetsprodukter, og udover særlig fin sprødhed, er det fint sødt og nøddeagtigt, mætter rigtig godt, så man behøver bestemt ikke særlig meget for at det smager igennem og fylder både mave og sanser.


Det er oplagt på youghurt om morgenen - for mig er det også fin frokost. Eller serveret med mandelmælk fx. Og sådan en stor kiks er et skønt måltid i bilen, når man ikke har tid til andet og sulten gnaver. Det fungerer som slik, når den søde tand stresser og ja - jeg spiser det direkte fra posen! PS: håndhygiejnen er i top!


Forleden endte det også som superlækker topping på en klassisk rabarbertrifli .... nu er både raw og sundt nok ophørt med dette billede! Men det gav klart et løft til mine gæsters dessert. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen. Det ville også kunne bruges som crumble oven på en varm æblekage!


Her er portvin i bunden, rabarberkompot, flødecreme med hvid chokolade - og afhængighedsskabende kranola fra Ifood Evolution:-) 

Jeg ville hamstre, hvis jeg var dig! Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Det lyder spændende! Jeg må lige kigge næste gang jeg er i helsekosten :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej missmuffin - jeg håber du finder dem, de er bare gode. Ellers bestil hos Helsam

      Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...