Normalt er jeg ikke selv til frugt i varm mad, men her indgår det bare som smage, der smelter sammen i en blid harmoni. Jeg tilføjede rødløg, frisk chili og revet ingefær som "nye" ingredienser:-)
Min version ser sådan her ud - 80% øko naturligvis:
2 store kyllingebryster skåret af en hel øko kylling
1 moden mango
1 stor rød peberfrugt
1 stort grofthakket rødløg
1 rød chili finthakket
3 små bananer i skiver
skal + saft fra en øko lime ell citron
Sauce:
3 dl piskefløde (jeg skar 1 dl ned)
2 tsk god karry
2 spsk sød chilisauce
1 tsk knust tørret chili
salt, peber
Varm ovnen op til 200 grader. Skær kylling ud i mundrette stykker og steg det 10 min i ovnen for sig selv. Læg alle grøntsager og frugter i bunden af et fad og oven på kyllingebidderne. Pisk fløden til tykt skum og pisk resten af ingredienserne med til sidst. Fordel cremen over hele fadet og bag i ovnen i ca 20-25 min eller indtil overfladen er fint gylden.
Server med kogte ris, og gerne flere grøntsager, fx dampet broccoli eller en frisk salat.
Man kan evt. koge risene først og lægge dem i buden af fadet inden man kommer kød og grønt oven på. Så har du hele retten klar i samme fad, og det er der også noget hyggeligt over. Sådan fik jeg den serveret første gang.
Visuelt er det ikke det store trækplaster - retten skal opleves:-) Her er dømt genganger! Print denne artikel
Der er kun en ting at sige til den ret - prøv den! Den er så god og nem at lave. Skøn med et drys ristet kokos på toppen. 1000 tak for en DEJLIG ret: )
SvarSletHilsen Helle
1000 tak for en dejlig HILSEN:-) Og rigtig god idé med ristet kokos til - og så tænker jeg da osse en håndfuld ristede cashewnødder ville gøre godt ...og ligefrem rosiner og chutney, hvis man tænker til ristaffel tilbehør. Det vil jeg tænke på næste gang
SvarSlet