Sidevisninger i alt

søndag den 19. august 2012

Latterlig vaffelkage!

Sidste uge bød på ex-kollega-rendevouz, og straks benyttede jeg mig af muligheden for at få leget med en af de populære vaffelrørskager. Jeg synes, de er så dekorative og oser af sommer og sol. Og oven i købet nemme at lave - dog skal de pyntes kort før servering.

Min bestod af en bund af en portion caramel mud cake bagt i en 18 cm springform, og hindbærmousse oven på. Desuden lidt kaffefrosting til at smøre kagebunden op med, sådan at vaffelrørene kunne hæfte på det.

Et bæger vaffelrør med 50 stk. passede præcis - disse sættes op tæt rundt om kagen, og der bindes et silkebånd på som pynt. Til sidst fylder du godt med frugter i flere farver ned oven på hindbærmoussen. Vupti - dine gæster blir imponerede. I hvert fald til at starte med .... hvis det går som det gik med min!

Der var dækket smukt op med stofdug og skønt porcelæn, så min kage havde fint selskab:-) Og her ser den da rigtig skøn ud ...


Her begynder så morskaben! Da værtinden løsnede båndet, begyndte vaffelrørerne at falde ud til alle sider!!! Desværre kan I ikke se det her - det var ellers virkeligt underholdende, og afstedkom høj og inderlig latter. Først måtte vi finde en ekstra fad, så der var plads til at kagen kunne splatte ud - og dernæst greb værtinden rundt om kagen med armene og sad og holdt om den, mens chefen kunne forsøge at få et stykke kage over på sin tallerken!!! Hmm, jeg havde forestillet mig, man lige kunne tage et par vaffelrør væk og skære et fint stykke. Men jeg tror altså, at varmen havde gjort sit, og den havde stået en anelse for længe ude inden serveringen. Så det må du selv rode med, hvordan du løser:-) Eller gøre som mig, hvis du vil ha' et godt grin med i serveringen. Thi hi!


Smagen var heldigvis fin, og jeg skal helt sikkert eksperimentere med en ny en anden god gang. Du kan jo bruge præcis den bund og fyld, du foretrækker.

Tak til mine søde ex-kolleger for en virkelig hyggelig dag - det var rigtig dejligt at se, hvor glade alle var, selv om firmaet er et af de mange, der for nylig måtte dreje nøglen helt om, og nu står uden job. Ønsker jer en skøn og positiv tid, og glæder mig til næste gang vi skal ses.

Print denne artikel

10 kommentarer:

 1. Jeg er lidt ked af, at du ikke fik billeder af kagens sammenfald ;) Men flot så den nu ud, inden det skete! Og det er altid dejligt med et godt grin.

  SvarSlet
  Svar
  1. faktisk fik jeg taget en lille video af situationen, hvor man kan høre vi skriger af grin. Med min næsten nye smartphone - jeg ville også ha lagt videoen på her, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at få den sendt til min mail - tlf siger den er for stor. Så hvis du ved hvordan man kan sende sådan en, så disker jeg gerne op med den:-) !! kh Marianne

   Slet
 2. Ohhh shit hihihi jeg har faktisk altid undret mig over.. Om det mon ikke gik grueligt galt, når man skar i sådan en der .. kage.. Og joo det gør det så...

  Men det kan da også være ... sjovt..... og et ekstra elemet....:-D

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er faktisk den sjoveste kage jeg nogensinde har lavet - jeg har i hvert fald ikke før hørt min gamle chef grine så hjerteligt:-)

   Slet
 3. Sikke en flot kage, men rart at vide at selv det smukke og perfekte engang imellem ikke er perfekt hele vejen igennem;)

  vh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det har du ærlig talt fuldstændig ret i! Den slags er ret befriende ... tak for hilsen

   Slet
 4. Sikke en fin og dekorativ kage! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Christina .. farverne på frugten gør jo rigtig meget i sig selv

   Slet
 5. Nej, hvor ser den bare helt fantastisk skøn og lækkert indbydende ud altså! Det må jeg bare prøve at lave en dag - pyt med vaflerne smutter afsted, for alene synet er det hele værd. Du er bare så kreativ, søde Marianne!!!! :)

  SvarSlet
 6. Hej Marianne. Tak for den fantastiske kage som smagte himmels og som gjorde at vi alle fik rørt lattermusklerne og dermed tabte lidt kalorier (af grin)- glæder mig også til vi ses igen....... og spændende hvad du finder på til næste gang :-)
  Knussser til dig!!

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...