Sidevisninger i alt

fredag den 17. maj 2013

Se mine to fine nye øko lam:-)

Thi hi, fik jeg dig narret en lille smule? Nåede du at se to små øko lam gå rundt på min græsplæne? Næh, godt nok vil jeg gå langt for økologien, meeen det ville alligevel være at drive det lidt vidt her i       "parcelhuskvarteret":-

Så jeg håber ikke, jeg skuffer dig for meget - det er altså bare de her to vildt lækre puder af økologisk lammeskind, som jeg bare måtte eje. Jeg har længe gået og kigget efter et par passende langhårede skind til mine Eames stole med armlæn. De har fluffy sager var lige kommet ind af døren hos den største gårdbutik her på Samsø. De er helt perfekte, og faktisk meget bedre end et helt skind, fordi de ikke fylder så meget og fordi man kan sætte dem behageligt i ryggen.


Er den ikke nice? 350 kr pr stk synes jeg er en meget rimelig pris. Håber de blir ved med at være lige så luftige og hvide.


Hvis du nu også blir fristet, ved jeg gårdbutikken gerne sender til hele landet.


Det er de små detaljer, der gør hele forskellen på et hus og et hjem:-)
Ønsker dig en skøn pinse, og håber solen kommer, så vi kan få lov at danse.

Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Marianne - det er pinsesolen, der danser. Hernede er der flere steder, hvor der er arrangeret morgenmadsservering pinsesøndag, så man kan få sulten stillet, efter man har været tidligt oppe og ude at se solen danse.
  Jeg tror dog ikke, man klapper, når den står op; i Skagen sidder gamle hellerupdamer på en bænk og klapper, når solen går ned - jeg synes, de i stedet for skulle klappe hver morgen, når de finder ud af, at de stadig er i live. (Each to his own!)
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hyggeligt at høre fra dig - og jooo, jeg er klar over det med solen der danser. Det var et åbenbart håbløst forsøgt på at have glimt i øjet:-) Hilsner Marianne

   Slet
 2. Ej da for hulen - blev taget lidt i måsen.
  Tænkte hvad dælen har den sure citron gang i. Min første tanke - hvordan kan man have 2 skønne lam i haven - og så i ovnen senere:-)
  Puderne er skønne.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. LOL LOL LOL - altså, hvis 2 lam først havde fået lov at gå i min have, så LOVER jeg på GUD og fædrelandet at de aldrig ville havne i min egen ovn:-) LOL - ja, fede puder ikk.... kh Marianne

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...