Sidevisninger i alt

lørdag den 13. februar 2016

Vinterferie i Grøn Balance

(sponseret indlæg)

Wooow for en dejlig blogger-pakke jeg har været så heldig at modtage. Dén er lige mig - bagning og økologi i samme omgang, så er jeg glad:-)

Hygge i vinterferien er for mange lig med bagning - især, når der er børn i huset. Smøg ærmerne op og store og små i familien kan være sammen om at røre, ælte og vente på den skønne duft, der breder sig i huset.


Alle godterne var pakket i den søde kurv fra Rice - jeg er også vild med Happy Home stilen, så den passer perfekt til mit nye gæste-anneks.


Store poser med økologisk hvedemel, rugmel, skårne rugkerner, græskarkerner og sesamfrø. Jeg skal helt sikkert bage rugbrød i løbet af den nye uge - mine tre veninder som kommer på fredag, vil sikkert sætte pris på det.


En flaske dejlig olivenolie - et focacia brød har længe stået på "det-vil-jeg-prøve-listen", så det skal vist også på vinterferiebordet.


Grøn Balance er økologi til hverdagspriser og stort set ikke dyrere end konventionelle produkter. Her skåner du miljøet og din egen krop for ting, som ingen af os har gavn af.

Klar, parat - BAG! Rigtig god vinterferie til alle Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Det er lækre sager, du har fået hjem der - hjemmebagt, økologisk brød er bare det bedste :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er rigtig dejligt når nogle betænker os bloggere med generøse vareprøver:-) Og helt enig i både økologi og hjemmebag. Rigtig god vinterferie til dig, hvis du er så heldig at holde fri:-)

      Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...