Sidevisninger i alt

søndag den 18. december 2011

Se min kjole ....

Det er så løgn - at det er en kjole. Jeg ku' bare ikke hitte på en anden overskrift .... for det er jo en strikket sommerbluse, som jeg endelig i går fik lavet færdig. Selve blusen strikkede jeg for vist snart 2 år siden, men fik aldrig hæklet kanter, syet over 100 små "krystaller" på og fik købt et bindebånd til halsen! Men nu er den færdig, og jeg er rigtig glad for resultatet - så nu må det gerne blive sommer snart:-)


Hankatten Emil skulle også lige tjekke kvaliteten - blusen er en såkaldt "plus-pige" model, og den er strikket ud i et på rundpind. Supersmart at der slet ikke er syninger, og den falder bare så fint. Garnet er en lækker blanding af hør og bomuld.


Ærmerne falder lidt længere ned end man lige skulle tro, så de er ikke helt korte faktisk ..... i den fine hæklede muslinge-kant er der trukket et hørbånd så man kan regulere halsåbningen ....


Det er svært at se på billedet, men i hvert eneste af de små mønstre er der syet en klar "krystal" på, som giver det fineste spil i lyset uden at det er for meget ... bare fint og feminint ....


Jeg er også ret vild med kanten ..... og da jeg først kom i gang var det jo nemt. Så nu kommer den i skabet indtil solen skinner - men allerede om et par dage vender lyset jo tilbage, skal vi minde os selv om. Den tanke elsker jeg her i den mørke tid. Hvis du bare strikke den her bluse, så har jeg stadig opskriften og kan evt sende kopi med posten. Send mig en mail i givet fald på tantesoed@gmail.com.


I går gik turen jo til Stof & Stil, så nu er her købt rigeligt ind til flere af de populære hæklede grydelapper. De er så fine som værtindegaver pakket med et par lys og sødt bånd i cellofan.


De her nøgler tyndt uldgarn kom også med hjem - planen er at de skal bruges til en stor hæklet pude - det hører du sikkert mere om:-) I må alle ha' en dejlig adventssøndag - her er lige faldet den første smule sne. Print denne artikel

3 kommentarer:

  1. Er du da så færdig! Hold nu op, hvor er du avanceret!!! Hvor er den bare skøn... Har lige siddet og tænkt på at hækle en sommertop til en veninde, og så tryller du denne her fine bluse frem... Den er super flot altså! Hvor er du bare dygtig altså... :)

    SvarSlet
  2. Hej søde Gitte - TUSIND tak for roserne, den er nu ikke særlig avanceret faktisk. Jeg hjælper gerne med at lave sådan en til dig selv eller din veninde:-)

    SvarSlet
  3. Hold op hvor er den bare fin og feminin. Og sikke e n detalje med de små krystal perler. Flot lavet.

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...