Sidevisninger i alt

lørdag den 28. december 2013

Så fint det nye tapet er:-)

Jeg elsker bare, når "projekter" i huset bliver færdige - det er sådan en god fornemmelse med næste skridt. Selv om jeg vist nok hele tiden finder på nye skridt:-) Takket være særdeles hjælpsom, dygtig og hyggelig handy-nabo er der nu kommet "hul" på planerne i stuen på førstesal.


For ikke ret mange dage så her sådan ud .... farveprøven testet her, fordi det gamle tapet alligevel skulle fjernes inden det nye kunne komme op. Og den modsatte væg, blir ikke malet i den der farve ..... jeg må ud og kigge efter noget lysegrå tror jeg ...

Det er et dødssygt arbejde at tage gammelt tapet ned, og det tar meget længere tid end at sætte det nye op. Men det betaler sig altså. De nye tapeter skal kun have klæb på selve væggen, og så direkte på med det. Og det sidder bare helt glat og perfekt.


Se, se - det gir jo bare noget helt andet, når man kommer op ad trappen - ret utroligt hvad lidt tapet kan forandre og give til et rum. Foto taget her til aften i mørke, så beklager fotokvaliteten!


Nu skal det gamle lille skrivebord males sort og have nye greb. Skufferne blir også malet sorte inden i og bunden dækket med tapetet. På den hvide væg skal jeg nu i gang med at beslutte det helt rigtige reol/opbevaring. Lige nu tænker jeg faktisk en masse bogkasser i lyst træ som gulvet og så malet i forskellige farver inde i bunden og hængt op lidt "hulter-til-bulter":-)

Hvis du har andre gode forslag, hører jeg dem utroligt gerne - sidste gang jeg bad om indretningstips var I helt vildt gode og jeg lyttede til flere af dem:-)

PS: Det er bevidst at jeg ikke har gardiner for vinduerne i karnappen - jeg har nemlig den fineste hav-udsigt, og den nænner jeg bare ikke at skjule noget af, selv om det ser lidt sort ud om aftenen. Print denne artikel

5 kommentarer:

 1. Såååå flot! God ide at fremhæve den lidt skøre vinkel med noget flot tapet. Jeg drømmer også om tapet flere steder i Olivia, men det er der ikke lige finanser til...
  Var jeg dig ville jeg tage en rest tapet med ned til farvehandleren og så få en farve der matcher tapetet perfekt, for det vil give en god helhed og ro til rummet..

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot. Jeg ville faktisk ikke male det skønne, gamle bord!
  Trækassen i råt træ med farvede bagsider lyder flot. Du kunne bejdse træet, så det matcher bordet. Tror det ville være flot!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare blevet godt. Kan godt forstå at du ikke vil have gardiner hvis du har så smuk en udsigt. Det ville jeg heller ikke have gjort. Hav en god weekend

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud :-) Jeg kan personligt ikke fordrage sort, så jeg ville overveje at male bordet i samme farve som mønsteret i tapetet. Godt nytår.
  Birgit

  SvarSlet
 5. Sikke en smuk væg- og helt klart det hård slid værd. Rigtig glædelig jul - og et godt nytår herfra!
  /Christina

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...