Måske er du også stødt på opskriften med nødderugbrød fra Arla Unika?
I så fald vil jeg bare sende gode anbefalinger efter det:-) Mine hjemmebagte rugbrød plejer at være fyldt med masser af frø og kerner, og dette her udmærker sig med hele nødder og mandler. Dertil kommer lidt sødme fra rosiner:-)
Arla tipper om, at man kan smørstege en skive til sin ost - det har jeg tilgode, men det lyder syndiglækkert:-) Jeg kommer helt sikker til at bage det igen - dog kaster jeg en stor håndfuld græskarkerner i også.
Opskriften snupper du jo bare ovre hos Arla - jeg synes blot det fortjener opmærksomhed:-)
Print denne artikel
Hold nu op de ser godt ud- det må bages næste gang der skal serveres ost, pølse og rødvin :)
SvarSletHvad størrelse forme brugte du?
Hej Hej - opskriften siger to brød, men jeg brugte min elskede Eva Trio form m silikone, og portionen passede perfekt til den form. Og sådan en form har du jo osse, så vidt jeg husker:-) god fornøjelse
Slet