Sidevisninger i alt

mandag den 9. juni 2014

GIVE-AWAY: Bagelyst af Annemette Voss

Hvis min intuition holder, blir muligheden for at vinde den nye skønne bog Bagelyst rigtig populær:-) Annemette Voss blev med rette kendis-kendt på DR1's Den Store Bagedyst for sin perfektion, sine feminine kreative udfoldelser i det søde køkken og sit engagement, der var så stort at der ofte ligefrem faldt tårer, når dommerne havde talt:-) Så brænder man da for kager og for at ville det ypperste.


Annemettes måde at formidle på tv var så sympatisk og menneskelig, at selv om hendes kager stod lige så snorlige som en anden kendt kagekone's ditto, så fik jeg mere mod og lyst til at gøre hende kunsten efter. Og så sir hun heller ikke "bandit" til hver anden kage!!

Det er godt set af Politikens Forlag (som venligst sponserer bogen her) så hurtigt at få udgivet en bagebog med den dygtige Annemette. Bogen er spækket med det ene lækre foto efter det andet, lækkert grafisk sat op, og med gode forklaringer til alle opskrifter. Flere kager har endda små stregtegninger, så man kan se, hvordan fyld og kage bygges op - god ide, som jeg ikke har set før.


Opskrifterne er inddelt i afsnit og spænder fra Annemettes version af elskede favoritter til mere spændende nyskabelser. Men selv en omgang klassiske kanelsnegle er der blevet plads til, så bogen kan fungere som en god grundbog udi bagning.

Herover er det smukke medaljer med solbær, som jeg straks får lyst til at lave med tanke på solbærrene i fryseren fra sidste sommer:-) Det er vist nu, de skal se at blive fyret af!


Jeg er superglad for mit eget eksemplar, og venter bare på en anledning til at afprøve første opskrift fra bogen. Små fine kager med ribs - der er ikke så mange opskrifter med ribs og solbær, så det er herligt.

Du kan være heldig at vinde dit helt eget eksemplar - du skal være fast læser hos Tante Sød her på bloggen (lige her tæller facebook ikke). Læg en kommentar og fortæl, hvilken kage du tror, du har bagt allerflest gange:-)


Ser de her måske ikke også indbydende ud? Bogen er så fin, at den kommer til at stå fremme det næste stykke tid.

Lad mig høre, om du også har Bagelyst? Jeg trækker lod på søndag. Print denne artikel

50 kommentarer:

 1. Uha, det er svært, men jeg vil tro at Politikens chokoladekage er nok den jeg har bagt flest gange. Den startede jeg med allerede i folkeskolen og det er immervæk et par år siden. Og den holder stadig her hos mig.
  Jeg håber, at bogen vil bo her hos mig.

  SvarSlet
 2. Uhha, jeg har nok bagt kager med æbler flest gange - tror rabarber kommer på en andenplads. Frugt i kager kan noget helt særligt.

  Vil måske få lidt præstationsangst ved sådan en kogebog her, for jeg er umiddelbart mest til det rustikke ifht kagebagning, men de ser så indbydende ud. Og man skal jo udfordre sig selv, ikke`? ;-)

  Mvh La Cucina Nada

  SvarSlet
 3. Det er nok min æblecrumble jeg har bagt flest gange. Med et Filipatræ i haven er der jo masser af forsyninger til dette og alle i familien elsker den.

  SvarSlet
 4. Det ville være dejligt og vinde den ♥
  Den kage jeg har bagt mest må være en lækker æble tærte samt muffins. Med en muffins bage maskine er det nemlig en leg.

  SvarSlet
 5. Den kage jeg har bagt allermest må vist være Den du ved nok kage. Elsker at bage og få nye ideer, så bogen er velkommen hos mig.

  SvarSlet
 6. Hmmm, det må være muffins med hindbær og marcipan :-) det er simpelthen så lækre!! Bløde indeni og sprøde udenpå. yummmmmy.

  SvarSlet
 7. Havregrynskager da børnene var små. Nemt hurtigt og billigt. Nu nok mest muffins med alt fra haven og ofte serveret lune med en lækker frugtsalat
  Hilsen Bente

  SvarSlet
 8. Uhh.....ja, hvilken kage har jeg bagt flest gange ;-) Godt spørgsmål - det må næsten være min brownie for den er så nem og lækker. Fortsat god pinse....mvh Matilde

  SvarSlet
 9. Hele familiens yndlingskage er en fedtfattig ostekage. Den er et must når vi skal have kage. Andenpladsen går til en kage med æggelikør, æg, olie og kartoffelmel.

  mange hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 10. Vi elsker allesammen når jeg laver hjemmelavet jordbærtærte - den er VERY NAUGHTY - ingen lette kaloerier her - :) Den er sammensat af to typer af bunde - den ene en marcipanbund. Så skal der smeltet chokolade på - en lækker - så sætter jeg de nye danske jordbær på - men spiden op ad - og så en fantastisk kagecreme. Vi er blevet så afhængige af den - at vi veksler mellem hindbær - jordbær afhængig af sæsson. Om vinteren kører vi mere kringe - med remonce mm eller chokoadekager med blødende indre :) Efteråret byder på æblegrød - kage mm - Vi kører lidt i sæsson. Elsker at bage - og prøve nyt. Sad KLIMET til skærmet under Den store bagedyst - min store pige på 7 mente jeg skulle melde mig til næste runde, -men har dog lidt selvrespekt :) Anne MEtte tog så mange kegler og har en ydmyg perfektionisme jeg virkeligt beundrer!! Mvh Rikke Skjøde Baes, Rikke.baes@gmail.com

  SvarSlet
 11. Maria Martinsen9. juni 2014 kl. 20.04

  Det må nok være chokolade brownie :-)

  SvarSlet
 12. Anne Mette Holmegaard Madsen9. juni 2014 kl. 20.21

  Ved ikke om det tæller som en kage, men hvert år til jul bager min mormor (på 90 år!) og jeg æbleskiver med sveskemos i midten. Det bliver næsten altid til ca 300 stk, da hele familien gerne vil have en pose eller to, og før vi får set os om er de alle næsten væk :-)
  Det har været fast tradition de sidste 30 år, at min mormor kommer over til mine forældre og bager æbleskiver til jul, og de sidste 5-6 år har jeg hjulpet hende :-)

  SvarSlet
 13. Det må være makronkager eller kanelkagen fra Amo.

  SvarSlet
 14. Det må så afgjort være mazarinkagen med Galle&Jessen mørk pålægschokolade ovenpå.
  Der er så mange minder i dén kage, da det var den første min mor lærte mig at bage....
  Det er en klassiker og den bør bages i rund (spring-) form....

  // Rikke //
  Mit element
  (tidligere Cupcake-stylisten, - følg mig gerne påny via bloglovin; Mit element)

  SvarSlet
 15. Det må være Kirsten Hüttemeiers "Hemmelighedskagen" - den har jeg bagt mange mange mange gange

  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 16. Der er et par kager der bliver bagt en del.
  Det bla en cokoladekage jeg har fra min mor og så er det min oreo cheese cake der bliver lavet mest her i det lille hjemmebageri.
  Jeg elsker at stå og bage kager

  gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 17. Tror det står ret lige mellem drømmekage og "den du ved nok "

  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 18. Det må helt klart Være jødekager / kanelsnegle:-)
  Storkevej@yahoo.dk

  SvarSlet
 19. Tror jeg bager uforskammet meget - Madeleine kager er en hyppig favorit sammen med muffins med hvid chokolade og hindbær :-)
  janne@odont.net

  SvarSlet
 20. Guldkorns-småkager... mums!!
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg ved med sikkerhed, at den kage jeg har bagt flest gange, er den chokoladekage jeg lærte at bage i 4. klasse i madlavning i folkeskolen. Den smager så godt og er let at gå til, og samtidig fungerer samme opskrift suverænt som kanelkage og gulerodskage også.

  denlilleverden@godmail.dk

  SvarSlet
 22. Jeg må nok indrømme at jeg desværre ikke er en ørn i et køkken og alt det med bagning overlader jeg derfor til min skønne datter Michelle som ALTID laver de skønneste kager og boller. Derfor vil det være fantastisk hvis jeg var den heldige og kunne overrække min datter denne bog så hun kunne afprøve endnu flere skønne opskrifter.
  kh June

  SvarSlet
 23. Jeg har helt sikkert bagt chokoladekage á la Laursen flest gange ;) Den er afsindigt god og jeg fik opskriften fra en klassekammerats mor i 9. klasse. Hun hed Laursen til efternavn. Det er min absolut favorit, men jeg har også flere gode kageopskrifter, men det er indtil videre min favorit. Dog sidder jeg lige nu og savler over billedet af den chokolademedaljon i bogen :)

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 24. Det lyder som en spændende bog! Den vil jeg gerne have fingrene i. Alt med chokolade og søde sager går jo rent ind.
  Jeg er fast læser via bloglovin.
  Mvh Astrid

  SvarSlet
 25. Favoritten herhjemme er hindbærsnitter. Store som små er vilde med dem og mine døtre elsker at dekorere.
  Min personlige favorit er dog æbletærte med kanel og flødeskum :-)

  SvarSlet
 26. Vores favorit er så afgjort "den du ved nok" - også kaldte guf-guf kage :-) Skøn kombi med kokos, kakao og kaffe :-)
  Mvh. Lene

  SvarSlet
 27. "Maries-mors-kaffe-kage" - vist også kendt som "den du ved nok" og på mit tidligere arbejde hed den "bøfkagen". chokoladekage med kokos, kakao og kaffe på toppen. Hm den skal vist snart bages igen :-)

  SvarSlet
 28. Det er ikke mig, der er bageintelligent i vores husholdning, så det når det er mig, der står for at bage, er det blevet en færdigblanding fra Oma.

  Der er nok mest blevet bagt chokoladekage, da det er begges favorit.

  SvarSlet
 29. Mia Oxholm Langholz10. juni 2014 kl. 16.42

  Lagkager, i alle afskygninger, eller en lækker chokoladekage. :)
  Det ser ud som om at det er en rigtig god bog, så jeg håber at jeg vinder :)

  Mia Oxholm Langholz - kontakt@billigepuslespil.dk

  SvarSlet
 30. "Den du ved nok" og "Bedstefars skæg" med rabarber :)

  SvarSlet
 31. kira.stenkvist@mail.dk

  SvarSlet
 32. kira.stenkvist@mail.dk

  SvarSlet
 33. Det er nok enten banankake med sjokolade eller surmelkskake med kanel - de er begge to laget utallige ganger!

  SvarSlet
 34. Herhjemme er mine pigers og specielt min størstes absolutte ynglingskage en banankage, så den har vi bagt rigtig rigtig mange gange. Lige nu elsker jeg også at plukke nogle rabarber i haven drysse lidt flormelis på og lave noget lækkert crubble som topping, den er fantastisk lun med creme fraiche eller allerbedst med hjemmelavet vaniljeis :) Og så kan jeg altså helller ikke komme udenom hjemmelavet jordbærtærte, det er min ynglingskage nr. 1 :)

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 35. Jeg har fra helt ung bagt smørkage ved enhver given lejlighed. De senere år, har den dog fået skarp konkurrence af en kringle med makronfyld.

  Venlig hilsen Ulla

  mup.sha@gmail.com

  SvarSlet
 36. Sikke en lækker konkurrence - følger med via Bloglovin :)
  Får ofte bagt mig en lækker chokolade brownie med nødder, trippel chokolade (mørk, lys & hvid) samt havsalt - så lækkert kan jeg love! :)

  SvarSlet
 37. Jeg vil rigtig gerne deltage, da bogen ser rigtig spændende ud.

  Den kage, jeg har bagt utallige gange er mit amerikanske bananbrød. Det er en af mine yndlingskager, som man kan blive ved med at nipse til. Og da der næsten ingen fedt er i, må man godt.

  Du kan også se opskriften på min blog, hvis det har interesse ;-)

  SvarSlet
 38. Uha den er svær, men jeg tror at den kage jeg har vagt allerflest gange er min banankage! Uhmm..! Men hvor ville jeg ønske at jeg vandt hendes bog!

  God dag!
  Mette Nielsen

  SvarSlet
 39. Jeg vender altid tilbage til brownies. Nogen gange med chokoladestykker og andre gange med hasselnødder.

  SvarSlet
 40. Det må være Meyers brownies - virkelig usunde og virkelig fantastiske.

  Du er også meget velkommen til at deltage i min give away og vind en luksuspakke med tre haver og en masse frø fra Tinygardens. Måske bliver du en af de tre heldige, der vinder og kan dyrke deres eget mikrogrønt. Se mere her: http://opdagelsesrejser.blogspot.dk/2014/05/give-away-vind-en-luksuspakke-med-haver.html

  SvarSlet
 41. Uhh jeg elsker at bage en masse forskelligt og er ofte på jagt efter en ny lækker opskrift der skal afprøves. Af den grund elsker jeg også bagekogebøger :-) jeg har nok bagt en amerikansk gulerodskage med flødeostcreme og valnødder flest gange.. Den er fra Karolines køkken :-)
  Mvh Stine BB, bjs_bis@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Deltager hjertens gerne og gud nogle lækre kager får helt savletilstand

  mit bud er æblecrumble mums!

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  xxx for at jeg er den heldige vinder

  SvarSlet
 43. Den kage jeg har bagt mest er helt klar "den du ved nok", eller nogle kender den måske som bøfkagen.
  Den er en helt klar hitter herhjemme og i barnets skole.

  Hilsen
  Bente Kepp
  bentekepp@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Hej,
  denne bog håber jeg virkelig på :-)
  Den kage, jeg har bagt oftest, er kanelkage med glasur (speciel glasur med kaffe mm.), og ungerne elsker den, og så er den både nem og hurtig at bage. Favoritten er det nok ikke helt (men er i Top 5).
  Hilsen
  Ulla Stølting
  Stolting@privat.dk

  SvarSlet
 45. Neij den bog ville min søster blive helt tosset med, der er ingen der har fulgt med i den store bagedyst som hende! :)
  Men den kage jeg har lavet flest gange, må nok være chokoladekage. det er jo en klassiker og smager helt fantastisk

  SvarSlet
 46. Den kage jeg har bagt flest gange må være chokoladekage eller banankage.
  kristina742003@yahoo.dk

  SvarSlet
 47. chokoladekage er nok den der er bagt mest.
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 48. Den bog står på ønske listen :-)
  Min mest bagte kage er nok drømmekage, en klassiker :-)
  merete@bybusk.dk

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...