Aspargessuppe med smørstegte brødcroutons 2-3 portioner
1 pose hvide asparges
2 skalotteløg
4-5 dl god grøntbouillon – fx
Hermabare
½-1 dl øko fløde 38%
Godt salt og friskkværnet peber
2-4 skiver landbrød
Lidt smør til at stege i
Skræl asparges, og skær i stykker.
Finhak skalotteløg. Svits begge dele i lidt smør uden at det må tage farve.
Tilsæt bouillon, lad simre 12-15 min. Blend med en stavblender. Tilsæt fløden
og smag til med salt og peber.
Skær brødet i tern, smelt smørret på
en pande, og rist brødet heri – pas på, det brænder nemt på. Server den varme
suppe med lune smørstegte croutons og evt et dryp krydderolie som pynt.
På en regnfuld sommeraften som denne blir du glad for den her:-) Velbekomme
Print denne artikel
Den suppe ser fantastisk ud! Sådan en kunne jeg da godt spise nu... altså selvom det er formiddag ;-)
SvarSletJeg sender resten smukke du - der var forresten lidt for meget olie i!
Slet