Jeg blir kærligt mobbet af en af mine helt særlige læsere:-) Den ene dag indlæg om slankekure, og den næste dag store kager!!! Det matcher ski meget godt, det dilemma selve livet er! Så i dag må I hellere få en sund opskrift:-)
Veninder til brunch - det kan godt gå hen og blive en fed og sød affære:-) Og det er som om at jo ældre vi blir', jo mere vil vi gerne helt automatisk ha' noget lidt sundt og frisk. Man trænger til friskt i min alder!
På den her årstid er der jo ikke kommet basilikum i haven og persillen er slet ikke stor nok heller til at kunne blive lavet til pesto. Så i mangel af bedre serverede jeg denne skål med en mellemting mellem pesto og hummus sammen med rå grøntsager til at dippe.
½ økologisk broccoli i buketter
saften fra ½ øko citron + fintrevet skal
1 fed øko hvidløg
1 spsk creme fraiche
havsalt, friskkværnet peber, lidt spidskommen
Damp broccoli 1-2 minutter. Afkøl og blend med resten af ingredienserne og smag til.
Det blev et ok grønt indslag i min brunch, men helt ærligt - når broccoli er dampet bare lidt, så lugter det altså simpelthen ikke godt! Vi kunne faktisk ikke holde ud af have skålen på bordet til sidst! Resten havnede i nogle grønne pandekager og det fungerede fint som stop-spild-af-mad-projekt!
Print denne artikel
Prøv at blende med lidt parmesan, smør eller fløde, og fluks bliver det endnu mere lækkert - men stanken er der nu stadig ;-)
SvarSletPrøv at blende med lidt parmesan, smør eller fløde, og fluks bliver det endnu mere lækkert - men stanken er der nu stadig ;-)
SvarSlet