Det har jeg ikke selv smagt siden jeg var spejder i et andet årtusinde - men ukrudt er sprængfyldt med næringstoffer, proteiner og mineraler, som jeg inderligt tror på er supersunde for os. Jeg er selv spændt på at smage det:-)
Til suppen skal vi ha' det her skønne brød bagt på rugkerner, rugmel, kærnemælk og revet squash. Mere sundhed og velsmag:-)
Stort brydebrød med i alt 19 boller
30 gram øko gær
2 dl koldt vand
3 dl øko kærnemælk
3/4 dl øko rapsolie
2 dl knuste øko rugkerner
3 dl halvsigtet rugmel
2 tsk havsalt
1 spsk sukker
1 groftreven øko squash
Øko hvedemel for resten:-)
Frø og kerner til drys
Klar til ovnen... |
Jeg fik dej til overs, så blev yderligere 4 alm boller - som blev prøvesmagt med det samme, og det er et skønt brød med en meget saftig krumme - nok på grund af den revne squash.
Eneste problem var at det blev så stort at jeg ikke ejede en frysepose, der var stor nok! Men det skal ikke forhindre nogen i at bage det her også ret smukke brød:-) Velbekomme
Hvor er det bare et fint brød! På en gang enkelt, men drys og arrangement gør, at det virkelig er indbydende at se på.
SvarSletGod bededagsretræte - det lyder som en god kombination.
de bedste hilsner Jette
Hej Jette - mange tak for kompliment og for hilsen. Jeg synes nu faktisk også det blev rigtigt indbydende at se på, så det kan godt peppe en simpel suppe op, når det serveres. Tak og god lang weekend tilbage
SletDet ser skønt ud! Det kan være, jeg skal prøve at bage det, næste gang en af mine gode venner kommer på besøg - hun elsker brydebrød :-)
SvarSletDet er også noget hyggeligt over at dele brød på den måde - men det er et STORT brød, men vi fik flere næste morgen og de var også lækre dagen efter. Revet squash gør dem saftige
Slet